14 Μαρ 2008

ΑΧΡΗΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ


Παρά τις φετινές βροχοπτώσεις το μικρό φράγμα στον Αϊ Γιάννη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νερά με αποτέλεσμα η τεχνητή λίμνη να είναι σχεδόν άδεια. Για να επιβιώσουν οι πάπιες και τα άλλα πτηνά θα χρειαστεί από τον επόμενο μήνα να είναι ανοικτή σε καθημερινή βάση η παροχή της ΔΕΥΑΚ. Αποδυκνείεται ότι η κατασκευή του φράγματος έγινε με πολλές ατέλειες και ίσως θα ήταν φρόνιμο να αναζητηθούν ευθύνες από τον εργολάβο.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ


Οι φίλοι του Ερμή ανήρτησαν σήμερα στο γήπεδο πανό υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας

1-1 ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ




Δεν κατάφερε ο Ερμής να εκμεταλλευτεί την έδρα του και σήμερα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Αναγέννηση Ρόδου. Ετσι η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος του Β' ομίλου της Β' κατηγορίας θα κριθεί στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε στο 44ο ο Μανέττας.
Μετά τη λήξη του αγώνα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια τόσο στο χώρο των αποδυτηρίων, όσο και στο χώρο του πάρκινγκ του γηπέδου Καλυθιών, εξαιτίας των προκλήσεων από φιλάθλους της Αναγέννησης, αλλά και μίας παραξέγησης μεταξύ του προέδρου του Ερμή Σάκη Πολυχρόνη και του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιώργου Καράμπη.

Υ.Γ. Το βιντεάκι με τα επεισόδια θα το αναρτήσουμε μετά τη λήξη του πρωταθλήματος... για ευνόητους λόγους

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...