16 Μαΐ 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Σε εκλογές οδηγείται ο Απόλλων Καλυθιών όπως αποφασίστηκε στην σημερινή γενική συνέλευση. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή 22 Μαϊου και ώρα 11.00 π.μ. στο πνευματικό κέντρο δίπλα από την εκκλησία του χωριού.
Το παρών στην γενική συνέλευση έδωσαν μόλις 14 άτομα (Σάκης Πολυχρόνης, Αντώνης Αργύρας, Σταμάτης Μπότσης, Λευτέρης Κωστάκης, Λευτέρης Οργέττας Λευτέρης Αργυρού, Σάββας Καζέλης, Μιχάλης Μιχαλάς, Μάριος Αμερικάνας, Σπύρος Κόκκινος, Κυριάκος Συμιακός, Λευτέρης Σταυρής, Μιχάλης Σαββάκης, Τάσος Κώστας) κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά.
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών 1947 (αυτό είναι το πλήρες όνομα που εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο) Σάκης Πολυχρόνης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την υπολειτουργία του νυν ΔΣ και επισήμανε ότι έχουν μείνει λίγα άτομα κοντά στην ομάδα. Από τα λόγια του έβγαινε το συμπέρασμα ότι το γυαλί έχει ραγίσει ανάμεσα στα μέλη της νυν διοίκησης.
Ο Σάκης Πολυχρόνης ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι ξανά πρόεδρος και θα παραμείνει μέλος του νέου ΔΣ εάν φανεί ενδιαφέρον στις εκλογές.
Από την πλευρά του ο Αντώνης Αργύρας ήταν επικριτικός για όσους δεν έδωσαν το παρών στο ΔΣ και μίλησε με σκληρά λόγια για άτομα που κάνουν μόνο κριτική και δεν πάνε στις γενικές συνελεύσεις ούτε καν αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας για να ενισχύσουν την ομάδα.
Πλέον όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διοίκηση του Απόλλωνα θα πρέπει να δώσουν το παρών στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...