15 Νοε 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ


      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τους ιατρούς κ.κ. Αντωνιάδη, Δημητρακόπουλο και Μακέστα καθώς και στο προσωπικό της Euromedica για την συνεισφορά τους στην  επιτυχημένη επέμβαση χιαστών που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χατζηγεωργίου Κυριάκος στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
      Επίσης ευχόμαστε και στο νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας μας Κουφάλη Γεώργιο ταχεία ανάρρωση από τον πρόσφατο τραυματισμό του και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ








Μαθητές των τελευταίων τάξεων του 1ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών σε συνεργασία με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προχώρησαν σε εργασίες καλωπισμού των εξωτερικών χώρων. Ο    "καλλιτέχνης" Θοδωρής Μάστορας (όπου βάλει το χεράκι του γίνονται ομορφιές) με τα μικρά παιδιά έβαλαν περισσότερο χρώμα στο σχολικό συγκρότημα κάνοντας ωραιότερη την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...