26 Φεβ 2009

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ 1000 ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ











Τελικά όπως αποδυκνείεται στην πράξη, το έργο "ανάπλασης και πλακόστρωσης πλατείας Καλυθιών και άλλων δρόμων" είχε ως κρυφό στόχο να δημιουργήσει τον "οικισμό με τις 1000 λακκούβες". Ζηλέψαμε την Φιλανδία που είναι γνωστή ως
"η χώρα με τις 1000 λίμνες" και είπαμε να κάνουμε κάτι ανάλογο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τυπώνονται διαφημιστικά φυλλάδια που θα προτρέπουν τους τουρίστες να επισκεφτούν τον "οικισμό με τις 1000 λακκούβες που είναι μοναδικός παγκοσμίως".

Υ.Γ. Συγνώμη, αλλά μόνο με σάτιρα μπορεί να περιγραφεί το απίστευτο χάλι που επικρατεί στο χωριό μας. Και οι 10 φωτογραφίες (ΌΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ) τραβήχτηκαν σήμερα και δείχνουν μόνο ένα μέρος του προβλήματος. Εδώ και δύο χρόνια, στα ίδια σημεία, οι πλάκες σπάνε και σπάνε τα νεύρα των κατοίκων.
Στο τέλος θα πρέπει οι κάτοικοι να ξηλώσουν όλες τις πλάκες (της πλάκας) και να κυνηγάνε πολιτικούς, εργολάβους, εργάτες, επιβλέποντες και όποιον άλλον βρεθεί στο δρόμο τους.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΑΥΡΟΙ







Αυτές τις ημέρες οι "πράσινοι" είναι στα πάνω τους, αλλά εμείς οι κόκκινοι έχουμε αποθέματα "τίτλων" για να καμαρώνουμε.
Ετσι λοιπόν για να ανέβει το ηθικό μας το blog δημοσιεύει φωτογραφίες παικτών του Ολυμπιακού με δικά μας κατακκόνινα παιδιά.
Ο Σάββας Γιορδαμνής, ο Γιώργος junior Γιορδαμνής και ο Γιώργος Δημητραδιού βρήκαν τα κόκκινα αστέρια και τράβηξαν τις φωτογραφίες.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...