17 Απρ 2010

ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ







Ολοκληρώνεται η κατασκευή της παιδικής χαράς κοντά στο γυμνάσιο Καλυθιών. Απομένουν κάποια τελευταία κομμάτια και το προστατευτικό δάπεδο από καουτσούκ. Το κόστος του έργου πλησίασε τις 200 χιλ. ευρώ.
Ενα έργο αυτονόητο για κάθε χωριό, ολοκληρώνεται με πολλά χρόνια καθυστέρηση. Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει και στο Φαληράκι.

ΕΙΚΟΝΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ


Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Φαληρακίου, στο εμπορικό κέντρο Κρανίδη, εδώ και δύο χρόνια επικρατεί άθλια κατάσταση. Ενα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος πριν πολλούς μήνες τυλίχτηκε στις φλόγες, μαζί με ένα αμάξι που ήταν παρκαρισμένο στην αυλή του. Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι οι τουρίστες αντικρίζουν τα αποκαϊδια, χωρίς κανένας να μπορεί να δώσει εξήγηση για αυτά.
Ο δήμος Καλλιθέας ΟΦΕΙΛΕΙ να προστατεύσει το τουριστικό προϊόν και να δώσει τέλος σε αυτή την ΝΤΡΟΠΗ. Με άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη πρέπει να ζητηθεί η απομάκρυνση του καμμένου αυτοκινήτου και ο καθαρισμός του καταστήματος. Είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής να κάνει παρέμβαση.
ΕΛΕΟΣ, πρέπει να μπει ένα τέλος στην αναρχία που επικρατεί στο Φαληράκι. Δικαιώματα έχουν όλοι αυτοί που παλεύουν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ζωντανές. Δικαίωμα σε ωραίες εικόνες έχουν οι τουρίστες που μας επιλέγουν.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...