29 Ιαν 2013

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Οσοι θέλετε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κοπή της βασιλόπιτας του Απόλλωνα Καλυθιών επισκεφτείτε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.xxsports.gr/%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B1-pics-video/

Η διοίκηση του Απόλλωνα, για τους δικούς της λόγους, επέλεξε να μην καλέσει το kalithies.blogspot.com στην κοπή της βασιλόπιτας.

* Το blog δεν έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από την κοπή βασιλόπιτας του ΦΑΡΟΥ γιατί ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού επέλεξε να κάνει την εκδήλωση prive

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Το 2ο & 3ο Νηπιαγωγείο οργανώνει σεμινάρια Σχολής Γονέων.
Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής καθημερινά στο χώρο του σχολείου.

Επίσης και στο τηλέφωνο 6936514275 Νίτσα Αργυρού.

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ!









Παρουσία πλήθους κόσμου το Χορευτικό Εργαστήρι Καλυθιών "Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ" έκοψε το βράδυ της Κυριακής τη βασιλόπιτά του στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού κοινοτικού καταστήματος Καλυθιών.
Η διοίκηση της Τερψιχόρης τίμησετον Γιώργο Δημητραδιού για την πολύχρονη προσφορά του στα χορευτικά εργαστήρια του χωριού. Ο Γιώργος, όπως και άλλα παιδιά ξεκίνησαν να χορεύουν το... μακρινό 1982 στα τμήματα που είχε δημιουργήσει ο σύλλογος Ποσειδών Φαληρακίου.
Μετά τα... διαδικαστικά (ομιλίες, βραβεύσεις, κοπή βασιλόπιτας), μικροί και μεγάλοι το... έριξαν στον χορό και η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι.
Τα μικρά παιδιά με την παρουσία τους απέδειξαν ότι οι κόποι των μελών της Τερψιχόρης έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς.
Οι μεγαλύτερες ηλικίες με την παρουσία τους στην πίστα έστειλαν το μήνυμα πως ο χορός πέρα από τα νιάτα χρειάζεται και την εμπειρία. Μάλιστα τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει ειδικό τμήμα για έμπειρους παραδοσιακούς χορευτές.
Ο χορός είναι το καλύτερο φάρμακο για διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ στις Καλυθιές κερδίζει κάθε φορά θερμό χειροκρότημα.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...