8 Ιαν 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΣΤΟ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ


Δύο ημιτελή έργα με μεγάλη σπουδαιότητα για το νησί της Ρόδου, το κλειστό Γυμναστήριο Φαληρακίου και το Κολυμβητήριο Ιαλυσού επισκέφτηκε την Παρασκευή ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς.
Όπως δήλωσε στη συνέχεια ο δήμαρχος τα έργα αυτά πρέπει να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται από εθνικούς πόρους, για να ολοκληρωθούν και να ενισχυθεί η αθλητική υποδομή του νησιού. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα αποστείλει επιστολή στον υφυπουργό κ. Ρήγα ενώ θα επισκεφτεί στην Αθήνα τους αρμόδιους παράγοντες για ενημέρωσή τους.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον κ. Κουσουρνά από τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας κ. Γιάννη Ιατρίδη, το Κλειστό Γυμναστήριο Φαληρακίου, μια σημαντική υποδομή αθλητικού, πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος εκτελείται με το σύστημα «Μελέτη-Κατασκευή» είναι προϋπολογισμού 6.720.ΟΟΟ ευρώ εκ των οποίων εκκρεμεί η χρηματοδότηση 2,5 εκ. ευρώ για την ολοκλήρωσή του. Σε περίπτωση ομαλής χρηματοδότησης του έργου, αυτό θα παραδοθεί σε ένα έτος.
Στο Κλειστό Γυμναστήριο παρόντες, πέραν του πρώην δημάρχου Καλλιθέας και του αρμόδιου αντιδημάρχου επί των τεχνικών έργων κ. Μανόλη Σαββή, ήταν ο χωρικός αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Δώρος Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θεοδόσης Κολιάδης, υπηρεσιακοί παράγοντες και οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας που εκτελεί το έργο.
ΠΗΓΗ: newskosmos.com

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...