11 Δεκ 2022

ΑΝΑΨΕ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


 Σε μία σεμνή και λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής το άναμμα του εντυπωσιακού στολισμού της πλατείας Καλυθιών.
Μπορεί ο καιρός να ματαίωσε το ολοήμερο παζάρι συλλόγων όμως το άναμμα έγινε κανονικά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τα φωτάκια και τα δέντρα μετέτρεψαν την εικόνα του χωριού σε εορταστική, λαμπερή, σαν αυτές που βλέπουμε σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις (σε μικρογραφία φυσικά).
Το μεγάλο δέντρο  - κώνος με τα ενσωματωμένα λαμπάκια, το μεταλλικό δέντρο με τις φωτεινές γιρλάντες, τα πολλά μικρά στολισμένα δεντράκια που θυμίζουν δάσος, ο φωτεινός Αγιος Βασίλης στα ψηλά και το στολισμένο με εκατοντάδες γλόμπους χαλί έκαναν την πλατεία ιδανικό σκηνικό για φωτογραφίες instagram. 
Τα μικρά παιδιά μπορούν να χαζέψουν τα στολίδια και τα φώτα και να νοιώσουν γιατί τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική περίοδος του χρόνου.
Τα μέλη του Πολιστικού Συλλόγου ο ΦΑΡΟΣ που δούλεψαν και φέτος για να στολιστεί η πλατεία υπόσχονται ότι, καιρού επιτρέποντος, το προσεχές Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μία ολοήμερη γιορτή με εντυπωσιακές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Στο άναμμα του στολισμού βρέθηκαν γονείς με τα παιδιά τους, τα μέλη του ΔΣ του ΦΑΡΟΥ, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυθιών κ. Αντωνάς, η αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας κα Καχαγιά, ο αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης κ. Δράκος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φλεβάρης.



















ΟΙ ΚΑΛΥΘΕΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η καριέρα του Καλυθενού Πυγμάχου Στάθη Αντωνά στον χώρο του επαγγελματικού μποξ. Το βράδυ του Σαββάτου νίκησε Ρώσο πυγμάχο και πανηγύρισε το 3-0 στις αναμετρήσεις που έχει δώσει σε ρινγκ της Μεγάλης Βρετανίας.  Η τοπική κοινωνία στηρίζει την προσπάθειά του αγοράζοντας εισιτήρια και μπλουζάκια ενώ μεγάλος χορηγός του αθλητή είναι το μπαρ Kounna στην παραλία Αντονι Κουίν. Χορηγίες δίνουν και άλλες επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή Καλυθιών καικ Φαληρακίου.


Ο Στάθης Αντωνάς ξεκίνησε την προσπάθεια στα ρινγκ που είχε δημιουργήσει ο Μπάμπης Στατιού στην περιοχή Προφήτης Αμώς και υπό την καθοδήγησή του έφτασε να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος και να συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα. 

Τον τελευταίο χρόνο προπονείται και αγωνίζεται στην Αγγλία ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών του Dave Fitzerald και Μπάμπη Στατιού. 



Δείτε τις δηλώσεις του μετά τη νίκη το βράδυ του Σαββάτου:




Δείτε τις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου


    


Παρακολουθήστε τον νικητήριο αγώνα που έδωσε τον Νοέμβριο κόντρα στον Βρεττανό Jake Smith.




 



Μία TSOUKKA να γλύφεις τα δάχτυλά σου

Με χαρά το kalithies.blogspot.com παρουσιάζει το Ελληνικό Μαγειρίο που άλλαξε τα μεσημέρια των οικογενειών της περιοχής προσφέροντας γεύματα που κάνουν μικρούς και μεγάλους να... γλύφουν τα δάχτυλά τους.  


Η Tsoukka είναι ένα σύγχρονο μαγειρείο και αποτελεί την απόλυτη πηγή εμπειρίας φαγητού η οποία είναι νόστιμη, πολύχρωμη και αποτελείται από εκλεκτά συστατικά κυρίως τοπικής προέλευσης.
Όλα τα πιάτα προετοιμάζονται στην κουζίνα του μαγειρείου μας με γαστρονομικές τεχνικές για να σας προσφέρουμε φρέσκο φαγητό στην καλύτερη εκδοχή του. Το μενού της ημέρας είναι εκτενές και αλλάζει σε καθημερινή βάση. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθουσιάσει όλους τους γευστικούς σας κάλυκες.
Η Tsoukka είναι η σύγχρονη ελληνική επιλογή φαγητού η οποία κυρίως απαντάει στις γευστικές επιλογές του Έλληνα και της καθημερινότητάς του. Συνδυάζει την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα ενίοτε με έθνικ πινελιές. Στόχος μας είναι το υγιεινό μαγειρευτό φαγητό. Επίσης, πιστεύουμε πως το να τρως υγιεινά σε καθημερινή βάση και με ευχαρίστηση, σίγουρα έχει ως αποτέλεσμα να ζεις μια ευτυχισμένη ζωή.
Θέλουμε να φέρουμε τις χαρακτηριστικές μας γευστικές εμπειρίες στην καρδιά του σπιτιού σας και να σας κάνουμε να αισθανθείτε την αφοσίωση μας για το καλό φαγητό.


Φρέσκα Υλικά Ελληνικά & Υγιεινά

Όλο και περισσότερα άτομα συνδέονται με τη φιλοσοφία της κουζίνας μας. Η Ελληνική γαστρονομία φημίζεται για τις παραδοσιακές της συνταγές και τις ευεργετικές της ιδιότητες για το σώμα μας, καθιστώντας την πρωταγωνιστή μιλώντας για υγιεινή διατροφή καθημερινά!
Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα σπιτικό και υγιεινό γεύμα, τώρα και με γρήγορη παραγγελία Online μέσα από την Ιστοσελίδα μας και τα Apps για TAKEAWAY!
Το Tsoukka μαγειρείον τοποθετείται γεωγραφικά στην Λεωφόρο Ρόδου Λίνδου και συγκεκριμένα βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία, στον Πλάτανο στο Φαληράκι δίπλα στην Eurobank.
 Η ιστορία λέει πως αυτό ήταν ένα κομβικό μέρος καθώς αποτελούσε σημείο συνάντησης για τους κατοίκους του Φαληρακίου και για τις εξορμήσεις τους στα γύρω χωριά.


Στην ιστοσελίδα tsoukka.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες, το καθημερινό μενού ενώ στο τηλ. 2241086700 μπορείτε να κάνετε παραγγελία και τα φαγητά θα παραδοθούν στο χώρο σας. Επίσης για τους λάτρεις της τεχνολογίας υπάρχει η εφαρμογή tsoukka app που κάνει την επιλογή των φαγητών γρήγορη και εύκολη.

Ανοικτά Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα 


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...