21 Νοε 2010

ΝΙΚΗ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ








Παρά τις πολλές απουσίες (Σταυρής, Μουτσοντέμι, Κίτσος, Παπαδόπουλος, Γκεοργκίεφ, Νικολός, Καφετζής) ο Απόλλων πανηγύρισε άλλη μία εκτός έδρας νίκη (έστω και δύσκολα), αυτή τη φορά στην Κάλυμνο με 3-2 επί του ουραγού Καλυμνιακού και παραμένει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 1' με γκολ του Μιχάλη Μανέττα, δέχθηκε την ισοφάριση στο 25' αλλά πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νίκου Σεβδαλή στο 32'.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων έχασε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι και αδικήθηκε από τις υποδείξεις οφσάιντ των βοηθών. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ με τους Καλύμνιους να ισοφαρίζουν τον Απόλλωνα στο 90' (2-2) αλλά να "καθαρίζει" ο συνήθης ύποπτος ο "είναι τρελός ο αρχηγός" Λευτέρης Μαυρομούστακος με προσωπική ενέργεια στο 92' (3-2). Το γκολ της νίκης πανηγυρίστηκε έξαλα από τους 35 Καλυθενούς φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Κάλυμνο και ενίσχυσαν την ομάδα μας.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Καραγιάννη, Χατζηγεωργίου, Κατσιδώνη, Τσίττα, Αλαχούζο, Ηλία, Στάθη (55' Αττιτής), Σεβδαλή, Μαυρομούστακο, Δημητρά, Μανέττα.
Πέρα από την ανδρική ομάδα που εντυπωσιάζει το οικοδόμημα του Απόλλωνα στηρίζεται γερά και στα τμήματα υποδομών με την πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται τόσο στους έφηβους (προπονητής Κώστας Καμπούρης) όσο και στις μικρότερες ηλικίες (προπονητές Λευτέρης Σταυρής, Αργύρης Παπαδιός, Κώστας Παπαστεργίου, Μιχάλης Πολυχρόνης). Κάθε Σαββατοκύριακο στο γήπεδο Καλυθιών συγκεντρώνονται περισσότερα από 100 παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 ετών και απολαμβάνουν τη χαρά του ποδοσφαίρου στα τμήματα Ακαδημιών Καλυθιών "Ο ΕΡΜΗΣ". Τo blog δημοσιεύει φωτογραφίες από την εφηβική ομάδα και τα τμήματα μικρότερων ηλικιών

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...