9 Μαΐ 2009

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ




Οι δύο φωτογραφίες έχουν διαφορά 15-20 χρόνια και είναι τραβηγμένες στην περιοχή LIDO. Πριν 15-20 χρόνια δεν υπήρχε το λιμενικό καταφύγιο και η θάλασσα ήταν γεμάτη ψαροκάικα.

"ΒΑΡΕΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ"

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ:

Στην “μοναρχική δημοκρατία” του Δήμου Καλλιθέας ο πρόεδρος του ΔΣ ως ‘καλοκουρδισμένη μαριονέτα’ έδρασε αναβάλλοντας την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μερικές ώρες πριν την έναρξή της παραβιάζοντας κατάφορα τον κώδικα δήμων και κοινοτήτων και τον κανονισμό λειτουργίας του ΔΣ.
Η συνεδρίαση αναβλήθηκε δήθεν για την μη άφιξη του ΦΕΚ παραχώρησης των παραλιών στον Δήμο. Αφ’ ενός το ΦΕΚ βρίσκεται σε όλες τις τοπικές εφημερίδες , είναι αναρτημένο στο site του υπουργείου και αφετέρου δεν ήταν το μοναδικό θέμα συνεδρίασης
Καταπάτησε κάθε έννοια δημοκρατίας, θεσμών και νόμων. Καταπάτησε την αξιοπρέπεια και προσωπικότητα των δημοτικών συμβούλων και κάθε έννοια προγραμματισμού.
Όλοι οι δημότες του δήμου μας κατανοούν ότι τα αίτια αναβολής είναι βαθύτερα. Ανέβαλαν την συνεδρίαση για να ελέγξουν την ψήφο και την συνείδηση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας οι οποίοι ‘πιθανά’ διαφωνούσαν σε διάφορα θέματα, έτσι δεν θα αναδειχθεί η έλλειψη προκαθορισμένων στόχων της πλειοψηφίας και στρατηγικών επίτευξης τους.
Είναι φανερό ότι η παράταξη της συμπολίτευσης «βάρεσε» διάλυση . Η μηνιαία αποζημίωση, όχι μόνο όλων των συμβούλων της συμπολίτευσης αλλά και του διαγραφέντος από την αντιπολίτευση , που μέχρι σήμερα ήταν ο συνδετικός κρίκος της δημοτικής αρχής, αποδεικνύεται «λίγη» για να είναι στοιχισμένα τα στρατιωτάκια. Άρχισε να αναδεικνύεται η έλλειψη προκαθορισμένων στόχων και στρατηγικών της πλειοψηφίας ιδιαίτερα για τον αιγιαλό και παραλία λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την από διμήνου καταγγελία μας περί ηθικής αυτουργίας στις καταπατήσεις του αιγιαλού και της παράλιας στο δήμο μας.

Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί όταν η εντολή ‘ασύντακτα στρατιωτάκια στοιχηθείτε’ εκτελεστεί.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...