27 Φεβ 2013

ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ


Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για δυνατή παρουσία του Απόλλωνα στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Τα νεαρά μέλη του ΣΦΑΚ ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις ώστε να κερδηθεί η μάχη της εξέδρας.
Ο τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου με ώρα έναρξης 3.00 μ.μ.
Η διοίκηση του Απόλλωνα δημιούργησε αναμνηστικά μπλουζάκια για τον τελικό και στόχος είναι τα προμηθευτούν όλοι οι Καλυθενοί που θα βρεθούν στο στάδιο προκειμένου η εξέδρα μας να είναι ομοιόμορφη.
Πιθανότατα θα υπάρχει και πούλμαν που θα μεταφέρει τους φίλους του Απόλλωνα στην πόλη της Ρόδου.
Το Σάββατο ο Απόλλων θα παίξει στην Κρεμαστή για το πρωτάθλημα με τον προπονητή Κώστα Καμπούρη να παρουσιάζει νεανική ομάδα "κρύβοντας" τα πλάνα του από τον Φοίβο λίγες ημέρες πριν τον σπουδαίο τελικό.
Το μακρινό 1979 Απόλλων και Φοίβος συναντήθηκαν ξανά στον τελικό κυπέλλου με την ομάδα μας να σηκώνει το κύπελλο νικώντας 1-0 με το γκολ του Χρήστου Λαζαρίδη με κεφαλιά-ψαράκι. Εφτασε η ώρα να επαναληφθεί η ιστορία...

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ!



Κυριακή 3 Μαρτίου, 4.00 μ.μ.

Παιδιά ελάτε και φέτος να το κάψουμε στο αποκριάτικο πάρτυ που θα γίνει στο χώρο του Σχολείου μας.
Πάρτε μαζί … τη μαμά, τον μπαμπά, τη θεία, το θείο, τον παππού και τη γιαγιά.
Αφήστε στο σπίτι αιχμηρά αντικείμενα και χαρτοπόλεμο.
Πολλές εκπλήξεις με κλόουν, αποκριάτικο μακιγιάζ, μουσικό ξεφάντωμα!!!
                         Σας περιμένουμε!
                        Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών.
                                                                                                             Τιμή εισόδου 1 ευρώ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ

Κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην κοινοτικού καταστήματος Καλυθιών προκειμένου να ελέγξουν τα μαθήματα χορού που πραγματοποιεί το χορευτικό εργαστήριο Καλυθιών Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ.
Σύμφωνα με τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ έγινε ανώνυμη καταγγελία πως ένα παιδί διώχθηκε από τα μαθήματα επειδή δεν είχε πληρώσει τη μηνιαία συνδρομή.
Τα μέλη της διοίκησης της ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ διαβεβαίωσαν τους ελεγκτές πως κανένα παιδί δεν εκδιώχθηκε αφού υπάρχει ευαισθησία στα οικονομικά προβλήματα. Επίσης εξήγησαν πως η μηνιαία συνδρομή είναι μόλις 5,5 ευρώ προκειμένου να καλύπτονται τα έξοδα του μη κερδοσκοπικού συλλόγου όπως η κατασκευή παραδοσιακών στολών.
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ επέβαλαν ένα συμβολικό πρόστιμο 60 ευρώ επειδή ο σύλλογος δεν είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση ΑΦΜ όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.
Τα μέλη της ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ έχουν υποψίες πως η καταγγελία έγινε από πρόσωπα που δεν επιθυμούν την συνέχιση της λειτουργίας του χορευτικού εργαστηρίου.
Τους τελευταίους μήνες στις Καλυθιές γίνονται κάποιες προσπάθειες να γίνουν ιδιωτικά μαθήματα παραδοσιακών χορών και μάλιστα κάποιοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα της πρώην κοινότητας.
Το τοπικό συμβούλιο Καλυθιών θα πρέπει να γνωρίζει πως η αίθουσα πρέπει να παραχωρείται μόνο σε συλλόγους κοινού συμφέροντος. Παραχώρηση σε ιδιώτες που αποσκοπούν σε προσωπικό κέρδος είναι αντίθετη με το νόμο και οι ποινές είναι βαρύτατες. 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...