12 Ιουν 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Την φανέλα του Απόλλωνα Καλυθιών θα φοράει και πάλι μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Μιχάλης Κυριαζής. Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε ελεύθερος το πρωί από την ΑΕΡΑ και συμφώνησε άμεσα με τον πρόεδρο των Καλυθενών, Αντώνη Σταυρή για να επιστρέψει στην ομάδα.
Ο Κυριαζής ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε διακαώς η διοίκηση του Απόλλωνα, καθώς διαθέτει την ποιότητα που απαιτείται από τον Δημήτρη Δογιάμα, ενώ είναι και γέννημα θρέμμα Καλυθενός. Με αυτή την απόκτηση η διοίκηση του Απόλλων δείχνει πιο είναι το σχέδιο της για τις επόμενες σεζόν.
Είχε προηγηθεί και η επιστροφή του Γιώργου Κυριαζή που πέρσι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ στη Δόξα Ψίνθου.
Παράλληλα πολύ κοντά στην παραμονή του στο σωματείο βρίσκεται και ο Εριόν Μουτσοντέμι, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τις επόμενες ημέρες.
* Το απόγευμα της Τετάρτης 4.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική ΓΣ του Απόλλωνα που έχει στόχο την ενίσχυση του ΔΣ με νέα πρόσωπα. 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...