20 Μαρ 2013

Ο ΦΑΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


Το τριήμερο του καρναβαλιού τελείωσε και ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" ολοκλήρωσε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού junior & ενηλίκων και το αποκριάτικο πάρτυ με αποκορύφωμα την παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων και αρμάτων.
 Για την επιτυχημένη ολοκλήρωσή τους, τα μέλη του συλλόγου ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες των εκδηλώσεων και όλο τον κόσμο που παρεβρέθηκε, στηρίζοντάς μας για άλλη μία φορά.
Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Διασκοσταματίου Σάββα, τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρο, τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών κ. Σταυρή Μιχαήλ και τα μέλη για τη στήριξη,τη Δημοτική Αστυνομία της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας για την πολύτιμη συμβολή της, τον αθλητικό σύλλογο Απόλλων, το σύλλογο γυναικών Μεσόγειος, τη λέσχη Μοτοσικλετιστών Ίκαρος, τη σχολή χορού της κας Βίκυς Φερδεκλή και την Make up artist κα Λίτσα Στατιού για τη συνεργασία.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς:
 σούπερ μάρκετ Καραγιάννης 1947, ουζερί Πευκάκι, Έλενας Κόρνερ, μεζεδοπωλείο Μεζέ Μεζέ, Στυλ καφέ, καφενείο Ο Τόπος μας, οβελιστήριο Τ'αλώνια, Αρτ μπαρ, είδη περιπτέρου Αλαφάκης delivery, καφενείο Ο Δημητράκης, πιτσαρία Λεβέντης, μουσικό καφενείο 50/50, οβελιστήριο Οβελίξ, είδη δώρων Eurostar, Κλικ καφέ, Μωβ κλαμπ, κρεοπωλείο Φώτης & Βάιος, The Boxx live, μεζεδοπωλείο Μουσικόραμα, Bariddo μπαρ, Swedco Φαληράκι, Frozen Fru.Yo, Champers μπαρ, Παγωτομανία, coffee plus Jacob's center, Envy μπαρ, Αθηναϊκή ζυθοποιϊα-amstel radler, εστιατόριο TGI, Paparazzi μπαρ, Ηλεκτροφάση Δωδεκανήσου και Renesys φωτοβολταϊκά.
Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας που στήριξαν και γνωστοποίησαν τις εκδηλώσεις μας: Ράδιο Αρχάγγελος, Kalithies.blogspot.com, omfalos.blogspot.com, Rrodos info news, Rhodes by night, Rodos mirror και τον κ. Σαββούλη Στέργο για τη βιντεοσκόπιση.

* Στο κανάλι του Κώστα Πολυχρονά στο youtube http://www.youtube.com/user/kamaritses?feature=watch μπορείτε να δείτε βίντεο από το καρναβάλι αλλά και πλούσιο υλικό από την ιστορία, τα ήθη και έθιμα του χωριού μας.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


Πεζοπορία Υγείας Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στην μνήμη του Κωνσταντίνου Αντωνά, την Κυριακή 24/03, προς το Σαραντάπηχο. Ώρα έναρξης 11:30 από τα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία Καλυθιών.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...