6 Ιουν 2008

Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ... ΑΡΕΝΑΣ

Εν συντομία
η ένταση ξεκίνησε επειδή στην ημερήσια διάταξη τα θέματα της αντιπολίτυεσης δεν ήταν πρώτα όπως είχε δημόσια δεσμευτείσ την προηγούμενη συνεδρίαση ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν διαβουλεύσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι οι φάκελοι της συνεδρίασης τοιχοκολήθηκαν από τη δημοτική αστυνομία στα σπίτια των συμβούλων της αντιπολίτευσης.
Ο Αναστασάς κατηγορούσε τα μέλη της πλειοψηφίας ότι δεν έδωσαν απαντήσεις σε κύρια ερωτήματα όπως ο έλεγχος της ΑΔΕ και θεώρησε ότι ήταν παράνομη η συνέχιση της συνεδρίασης με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί όλος αυτός ο πανικός και να ζητήσει ο αντιδήμαρχος Ρηνιού την σύλληψή του από την αστυνομία.
Ο δήμαρχος είπε ότι μέλος της παράταξης της αντιπολίτευσης ψάχνει τα προσωπικά του περισουσιακά στοιχεία, ο ιατρός Γιώργος Κώστας του είπε να πει ονόματα και να παρουσιάσει στοιχεία, ο δήμαρχος δεν θέλησε να πει περισσότερα με αποτέλεσμα ο αρχηγός της αντιπολίτευσης να αποχωρήσει από την συνεδρίαση λέγοντας "βάζω πάνω απ' όλα την ηθική μου". Μάλιστα είπε ότι αν αποδειχθεί η καταγγελία του δημάρχου θα παραιτηθεί άμεσα.
Ο Μιχάλης Βαγιανός απειλούσε ότι θα πει πολλά για παρανομίες των μελών της αντιπολίτευσης και ήταν εκνευρισμένος γιατί κάποιος χθες κατήγγειλε ότι γινόταν κάποιες πράξεις στην παραλία με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο.
Η αντιπολίτευση μιλάει για φίμωση και άρνηση απαντήσεων και η συμπολίτευση κάνει λόγο για προκλητικές συμπεριφορές με υπονοούμενα.
Αυτά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑΝ

"ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ"

ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ"

Ο τίτλος είναι σε εισαγωγικά γιατί ακούστηκε χθες βράδυ από δημοτικού σύμβουλο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Ξεχάστε όσα γινόταν σε Αφάντου και Αρχάγγελο, τώρα υπάρχει η αρένα του δημαρχείου Καλλιθέας. Εκεί που ο ένας λέει τον άλλο "μεθυσμένο", "εμπαθή", "ανώριμο" εκεί που ακούγονται φράσεις όπως "... το σόι σου", "μου έπρηξες τα αρ...ια" και άλλα χαριτωμένα, εκεί που αντιδήμαρχος ζητάει να έρθει η αστυνομία να συλλάβει δημοτικό σύμβουλο.
Δείτε τα βιντεάκια και πάρτε μια γεύση.
Τα υπόλοιπα την Τρίτη στην εφημερίδα.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...