7 Ιουν 2013

H ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΡΟΔΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΟΙΚΟ BALTIMORE U.S.A.  ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ   ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ  ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ  ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ..
                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
              ΚΑΒΟΥΣΑΝΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ   

ΤΑ "ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΑΝ" ΑΠΟΛΛΩΝ-ΜΑΝΙΑΣ

Ρεπορτάζ: a-sports.gr
Άμα τα πάρει στο κρανίο ο Σταμάτης Βελλής δεν... καταλαβαίνει τίποτα και κανέναν! Δραματική εξέλιξη και σοκ στη Ριζούπολη… Με μια ξαφνική ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής (7/6), ο Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Μιχάλη Μανιά! Αιτία; Η συμπεριφορά του ατζέντη του Κίμωνα Κοκορόγιαννη, τον οποίο η «κυανόλευκη» ΠΑΕ κατηγορεί πως κοιτάζει τα δικά του συμφέροντα, αντί αυτά του ίδιου του ποδοσφαιριστή.
Έτσι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ενημερώνει δημοσίως ότι διακόπτει κάθε επικοινωνία με τον εν λόγω μάνατζερ και τονίζει ότι αυτό θα ισχύσει σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση. Αυτό σημαίνει βέβαια, πως πέρα από τον Μανιά στον… αέρα βρίσκονται άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ. Ο λόγος για τον Ηλία Τσιλιγκίρη, τον Μιχάλη Κύργια και τον Σωτήρη Λεοντίου (οι δύο πρώτοι μάλιστα ήταν δεδομένο στη λίστα των παικτών προς ανανέωση).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεώσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή της Μιχάλη Μανιά.
Από πλευράς ΠΑΕ έγινε μεγάλη προσπάθεια και έγινε μία πολύ γενναιόδωρη πρόταση στον manager του παίκτη για διετές συμβόλαιο (σ.σ περίπου 65.000 ευρώ τον χρόνο).
Όταν ένας manager αρχίζει να κοιτάει τα δικά του συμφέροντα αντί του παίκτη που εκπροσωπεί, η ΠΑΕ μας διακόπτει κάθε επικοινωνία μαζί του, και αυτό αφορά όλους τους παίκτες της ομάδας μας που εκπροσωπεί, όσο σημαντικοί και αν είναι. 
Ευχόμαστε στον Μιχάλη μέσα από την καρδιά μας ότι καλύτερο, και τον ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη προσφορά του».
Πάντως, μην θεωρείται δεδομένο απολύτως τίποτα αφού πλέον θα τρέχει η πλευρά του μάνατζερ, αν και ο Απόλλων με ξεκάθαρο και δυναμικό τρόπο έδειξε πως δεν προτίθεται να μπει σε παιχνίδια μάνατζερ με οποιοδήποτε κόστος. Υπενθυμίζουμε, βέβαια, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε πει πως δεν θα μπει σε... παζάρια και το έκανε σαφές με το... καλημέρα.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το μέλλον του Απόλλωνα Καλυθιών είναι μετέωρο με τον Πρόεδρο, Αντώνη Σταυρή να εμμένει στην απόφαση του να παραιτηθεί.
Την Κυριακή στις 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο δίπλα στην εκκλησία Καλυθιών αποφασίστηκε να οριστεί Γενική Συνέλευση για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Η Γενική συνέλευση θα γίνει για τον ορισμό νέου Προέδρου και την συμπλήρωση νέων μελών στην διοίκηση. Παράλληλα θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ενώ θα ξεκαθαρίσουν και οι στόχοι της νέας σεζόν.
Η διοίκηση του Απόλλωνα καλεί όλα τα μέλη να δώσουν το παρών σε μια τόσο κρίσιμη συνεδρίαση για το μέλλον της ομάδας.
Η απορία είναι γιατί δεν κινήθηκαν νωρίτερα οι διαδικασίες για τη διενέργεια εκλογών αφού το τελευταίο ΔΣ είναι αδύναμο και δεν μπορεί να συνεχίσει μετά την παραίτηση του προέδρου.
Ο Απόλλων έχει καθυστερήσει, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, πάρα πολύ τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Διαβάστε μία δικαστική απόφαση για υπόθεση με παλιό ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλυθιών
Δείτε παιχνίδι του Απόλλωνα πριν 14 χρόνια όταν αγωνιζόταν στο γήπεδο Αρχαγγέλου λόγω τοποθέτησης χλοοτάπητα στο γήπεδο Καλυθιών

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...