2 Μαΐ 2014

"ΕΚΡΗΞΗ" ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ MEGA


"O ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"


Τα ορφανά προβλήματα του τόπου και οι αστέρες της εξουσίας-
Γιώργος Μαρής
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χατζή Χατζηευθυμίου

 Το τελευταίο διάστημα εξαιτίας βεβαίως των εκλογών ένα ολόκληρο παλαιοκομματικού τύπου επικοινωνιακό σύστημα έχει ενεργοποιηθεί ξανά. Δεν έχει σημασία εάν τα μέλη του ίδιου συστήματος είναι τα μισά από αυτά απογοητευμένα από την αποτυχημένη σούπα που μας κέρασαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ούτε το εάν πολλά από αυτά πλέον την έχουν «κάνει» για άλλες πολιτείες. Σημασία έχει να κερδίσουν και αυτό το αγώνα. Για αυτό το λόγο ξανά ενεργοποιήθηκαν. Ο σκοπός άλλωστε αγιάζει τα μέσα.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν λοιπόν είναι να απευθύνουν κάλεσμα στα ίδια τα γερασμένα και αποτυχημένα είναι αλήθεια στελέχη τους και το δεύτερο να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι δεν ευθύνονται για τα προβλήματα και την κατάντια αυτού του τόπου. Μαζί τους βέβαια πήραν και όλους εκείνους που είναι διψασμένοι για εξουσία και αυτοπροβολή καθώς και όλους τους στρατιώτες που ετοίμαζαν στα σύγχρονα εργαστήρια πολιτικής τους. Υπήρξαν μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις.

Όλοι μαζί τώρα, χωρίς κοινές ιδέες, χωρίς κοινά οράματα, χωρίς πραγματική αγάπη για την νέα γενιά προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα προβλήματα αυτού του τόπου δεν έχουν πατέρα ούτε μητέρα. Είναι ορφανά. Με αυτό τον τρόπο δίνουν συγχωροχάρτι στον εαυτό τους και αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη. Πολιτικοί παλαιάς κοπής.

Κυκλοφορούν στους δρόμους και κοκορεύονται σαν μεγαλοπαράγοντες που είναι και θέλουν να ξεχάσουμε πως το μεγαλύτερο μέρος αυτών είναι οι κύριοι συντελεστές της πιο αποτυχημένης δημοτικής παράταξης που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία αυτού του τόπου. Μια παράταξη που δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος.

Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν τους αρέσει. Εμείς για κανένα λόγο δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ αυτούς τους αστέρες της εξουσίας και να τους τιμήσουμε.


Γιώργος Μαρής
Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χατζή Χατζηευθυμίου 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...