8 Σεπ 2008

ΖΗΤΑΝΕ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού που αγωνίζεται σε μεγάλη κατηγορία ζήτησε να τις παραχωρηθεί η έκταση του Αγίου Μηνά (εκεί που είναι το μισοτελειωμένο γήπεδο μπάσκετ) προκειμένου να κατασκευάσει αθλητικό κέντρο και προπονητήριο.
Μην τολμήσουν να το παραχωρήσουν.
Αυτές είναι εκτάσεις που ανήκουν στους Καλυθενούς και πρέπει να παραμείνουν για δική μας χρήση. Ας μην βιαστούν να συνεννωθούν και να κάνουν τα χατήρια σκεπτόμενοι ψηφοθηρικά ενόψει Καποδίστρια 2.
Πριν έναν χρόνο μία ομάδα από τις Καλυθιές, ο Σταυρός, είχε ζητήσει την παραχώρηση του χώρου για δημιουργία κλειστού με δικά του έξοδα, και η δημοτική αρχή το είχε αρνηθεί.
Ας μην τολμήσουν τώρα να παραχωρήσουν την έκταση σε ομάδα της Ρόδου. Ας τους βρει ο Χατζής έκταση...

ΝΗΣΙΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ


Αυτό το πράγμα που είχαμε στο χωριό και ονομάζαμε πλατεία μας... αποχαιρετά. Από τον Οκτώβριο θα μετατραπεί σε κυκλοφοριακό κόμβο. Οπως μάθαμε στο κέντρο της πλατείας (τέλος πάντων...) θα τοποθετηθεί υπερυψωμένη νησίδα (με γλάστρες ή έτοιμα μπλοκ τσιμέντου) προκειμένου να καθορίζει την πορεία κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.
Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν όλα στο κέντρο του χωριού. Το κάνουν χειρότερο οι φωστήρες μας. Δημιούργησαν έναν πεζόδρομο 50 μέτρων χωρίς καμία λογική και με μια ξύλινη κατασκευή που δεν κολλάει με τίποτα και τώρα φτιάχνουν και νησίδα. Να δούμε που θα γίνονται εκδηλώσεις όπως παρελάσεις.
Ολα τα είχαμε η νησίδα μας έλειπε. Ας φτιαχτούν πρώτα πάρκινγκ, παιδική χαρά και μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Πλατεία.
Υ.Γ. Αυτός που έφτιαξε την μελέτη και αυτοί που την ενέκριναν είναι ευχαριστημένοι; Μήπως δεν έχουν ποτέ στη ζωή τους περάσει από την πλατεία;

ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ


Ενα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του χωριού, ο Σπύρος Κόκκινος, ξεκίνησε σήμερα νέα καριέρα. Μετά το οδηγός τρένου (στο ξενοδοχείο Μίρα Μάρε), μπάρμαν (Ματίνα), διαιτητής ποδοσφαίρου, παράγοντας (Απόλλων Καλυθιών) ο ασταμάτητος Σπύρος Κόκκινος είναι και αθλητικογράφος. Σήμερα στη ΔΡΑΣΗ φιλοξενήθηκε το πρώτο του άρθρο με αφιέρωμα στους Ροδίτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες μακριά από το νησί.
Καλορίζικος Σπύρο...

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...