18 Απρ 2012

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ



Ο κ. Αντώνης Κώστας εξιστορεί στο blog την ιστορία του Απόλλωνα Καλυθιών. Οπως θυμάται το 1937 νέα παιδιά του χωριού, συγκεντρώθηκαν και ανεπίσημα σχημάτισαν την ομάδα που ξεκίνησε να παίζει παιχνίδια με τα γειτονικά χωριά Αφάντου, Κοσκινού, Παστίδα. Ηταν η εποχή της Ιταλοκρατίας και στην ομάδα αγωνιζόταν και Ιταλοί στρατιωτικοί. Επίσημα, με καταστατικό ο Απόλλων ιδρύθηκε το 1947 και είχε ως πρώτη έδρα το γήπεδο στην περιοχή "Καπετάνιος".

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΛΕΒΑΡΗ


Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Γιάννης Φλεβάρης τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στο προφίλ του σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:

"
Όποιος νομίζει ότι την μαγειρίτσα που μας σέρβιραν σήμερα θα την κάνω ... γαργάρες, κάνει λάθος. Παραμένω στην πρώτη γραμμή (με τις δικές μου δυνάμεις) αλλά θα πω τα πράγματα με το όνομα τους.
Αν ήμουν μόνιμος κάτοικος Αθηνών, υποστηρικτής ή συνεργάτης του κ. Στάθη Κουσουρνά, φίλος του κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, γνωστός ισχυρών προσώπων του κόμματος, είχα «παρουσία» στην Αθήνα και όχι στη Δωδεκάνησο, αν δεν ήμουν εκλεγμένο και ενεργό στέλεχος μεγάλης δημοτικής παράταξης που ασκεί αντιπολίτευση και έλαβε πολλές χιλιάδες κομματικούς μας ψηφους, αν εμφανιζόμουν στα γραφεία του κόμματος στη χάση και στη φέξη, αν αναλάμβανα να φτιαξω προγραμμα των θέσεων του κόμματος στον νομο χωρις να κατατεθεί τέτοιο πρόγραμμα στα γραφεία μας ή στα μέλη, αν δεν ειχα ισχυρότατη εκλογικη παρουσία και οργανωμένη ομαδα που θα έδινε μάχη χαρακωμάτων, πορτα με πόρτα στην περιοχή Καλλιθέας όπου για γνωστούς λόγους η παραταξη μας έχει μεγάλο πρόβλημα , τότε ΝΑΙ... θα ήμουν στο ψηφοδέλτιο (...). Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο γιατί «ουκ εν πολλώ, το ευ».

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...