11 Φεβ 2013

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΓΚΟΛ Ο ΜΑΝΙΑΣ

Με τον Μιχάλη Μανιά να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Football League.
Ολα τα γκολ που έχει πετύχει φέτος ο επιθετικός από τις Καλυθιές έδωσαν βαθμούς στο πρωτάθλημα και προκρίσεις στο κύπελλο για την ιστορική ομάδα της Ριζούπολης.

ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ







Περισσότερες από 20 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής στο χωριό μας με πρωτοβουλία Καλυθενών που εργάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.
Ο αριθμός κρίνεται ικανοποιητικός αλλά σίγουρα σε ένα χωριό με 5.000 μόνιμους κατοίκους θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ευαισθησία στο θέμα της αιμοδοσίας.
να σημειωθεί ότι κάποια άτομα προσπάθησαν αλλά για λόγους υγείας δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα. Παραδοσιακά οι εθελοντικές αιμοδοσίες πραγματοποιούνται την Κυριακή κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η νεολαία αδυνατεί να δώσει αίμα μια και το βράδυ του Σαββάτου επιδίδεται σε άφθονη κατανάλωση αλκοόλ.
Οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν θα παραμείνουν στο νοσοκομείο Ρόδου και θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες ασθενών από τις Καλυθιές.
Οποιος επιθυμεί μπορεί, καθημερινά, να πηγαίνει στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και να δίνει αίμα για την τράπεζα αίματος Καλυθιών.
Να σημειωθεί η σημαντική συμβολή μελών του ΦΑΡΟΥ και της Τερψιχόρης που τηλεφωνικά κινητοποίησαν πολλά άτομα ώστε να δώσουν εθελοντικά αίμα.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...