2 Φεβ 2010

Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ "ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ" ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ








Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου έκοψε το βράδυ της Δευτέρας, στοπ Ακταίον, τη βασιλόπιτά του. Η αίθουσα γέμισε από Καλυθενούς και εκπροσώπους του δήμου Καλλιθέας, αφού ο Σύνδεσμος παρουσίασε επίσημα το φωτογραφικό λεύκωμα που δημιούργησε ο Σπύρος Κόκκινος για τα 60 χρόνια ιστορίας της Δωδεκανησιακής Διαιτησίας. Φανερά συγκινημένος ο Σπύρος ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα. "Κατάλαβε ότι έχω πολλούς φίλους", είπε λίγο πριν βουρκώσει.
Για την συνεισφορά τους στην έκδοση του λευκώματος τιμήθηκαν ο δήμαρχος κ. Ιατρίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Φλεβάρης, η βουλευτής κυρία Ιατρίδη, ενώ ως διατελέσαντες πρόεδροι του Συνδέσμου Διαιτητών τιμήθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Ρηνιού και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λεβέντης.
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας το πρόσωπο της βραδυάς ο Σπύρος Κόκκινος και κάποιοι από τους φίλους του γευμάτισαν σε γνωστή πιτσαρία με αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα του Απόλλωνα και πως θα βγει από το αδιέξοδο των τελευταίων δύο ετών.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 141


Διαβάστε σήμερα στον ΤΟΠΟ ΜΑΣ όλα όσα έγιναν στην επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...