14 Ιουν 2009

Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ


Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Τιμούρ Κετσπάγια ήρθε για διακοπές στο νησί μας και έκανε βόλτα στις παραλίες της περιοχής μας, ενώ όπως αποδυκνείει η φωτογραφία πέρασε και από τις Καλυθιές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες απόλαυσε λουκούλειο γεύμα στο εστιατόριο Λαδικό.

ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ








Τα υπέροχα πλάσματα της θεατρικής ομάδας του Κέντρου ΕΛΠΙΔΑ Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα, το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία των Καλυθιών.
Τα παιδιά με το πάθος τους για συμμετοχή στην εκδήλωση ξεσήκωσαν το κοινό και έστειλαν το μήνυμα πως διαθέτουν ξεχωριστές ικανότητες και αξίζουν την συμπαράσταση ΟΛΩΝ ΜΑΣ. «Είναι πραγματικό κατόρθωμα γι’ αυτά τα παιδιά με τις ιδιαιτερότητές τους να πραγματοποιούν και να φθάνουν με την επιμονή και την αγάπη τους στο πιο απίθανο και συγκλονιστικό τρόπο έκφρασης και ερμηνείας», εξηγεί η υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας κυρία Ζωή Φωτεινού.
Το θεατρικό έργο «Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΑΧΟΥ» προσέφερε γέλιο στους θεατές αφού τα παιδιά-ηθοποιοί απέδειξαν ότι διαθέτουν πλούσιο υποκριτικό ταλέντο και ξεχειλίζουν από πάθος κάθε φορά που ανεβαίνουν στη σκηνή.
Ο κόσμος των Καλυθιών δεν ήταν αρκετός (δυστυχώς), ειδικά στο ξεκίνημα της παράστασης, όμως οι πρωταγωνιστές με τη ζωντάνια τους κατάφεραν να κλέψουν το ζεστό χειροκρότημα των 60 περίπου θεατών.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός δήμου Καλλιθέας και η Αστική Εταιρεία προσέφεραν συμβολικά ποσά ως ενίσχυση των δραστηριοτήτων του κέντρου Ελπίδα. Τα ποσά δόθηκαν στη μνήμη του αδικοχαμένου Αναστάσιου Φωτεινόπουλου, 21 ετών, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Στη θεατρική παράσταση συμμετείχαν οι:
Νανώλης Ροδίτης (Ζάχος, Αστυνόμος Σαϊνης),
Φένια Ιγγλεζάκη (Ξανθίππη)
Ματίνα Αμερικάνου (Σμαράγδα)
Μαρία Πηλιού (ΕΜΟ)
Κατερίνα Λατσατιανού (Λουλού)
Μαρίνα Σουνδά (Πραξιθέα)
Μαρία Αμερικάνου (αστυνόμος Αποστολία)
Τσαμπίκα Καπούλα (μαθήτρια κέντρου)
Σταυρούλα Καπούλα (υπεύθυνη κέντρου)
Μανώλης Βρουβής (Λαμόγιο)
Υπεύθυνη μουσικής: Ζωή Κοκκαλά
Μακέτες: Σπυριδούλα Καραγιάννη
Κουστούμια: Κατσιμπράκη Αλεξία και επιμέλεια γονέων
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΖΩΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥ

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...