6 Νοε 2011

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ, ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Βίντεο από το news12.gr











Εκπληκτική Κυριακή για την Απολλωνάρα μας που με καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο νίκησε, πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ, 3-2 τον ΑΕΡΑ. Εχουμε πάρει τον... αέρα των γειτόνων μας αφού τους έχουμε νικήσει στα τελευταία τρία μεταξύ μας παιχνίδια.
Σήμερα μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Καντιμοίρης που δημιούργησε το 1ο γκολ, κέρδισε το πέναλτι στο 2ο γκολ και πέτυχε ο ίδιος το 3ο γκολ. Ο ασταμάτητος Καντιμοίρης "μιμήθηκε" τα όσα είχαν κάνει σε προηγούμενα παιχνίδια οι Μαυρομούστακος, Αρχοντούλης.
Στα πρώτα 25' οι Αφαντενοί ήταν καλύτεροι και ο Απόλλων στάθηκε τυχερός στο 14' όταν ο Τριχιάς έστειλε την μπάλα, με κεφαλιά στο δοκάρι.
Μετά το 25' ο Απόλλων ισορρόπησε και δεν κινδύνεψε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Η επανάληψη άνηκε ολοκληρωτικά στον Απόλλωνα που ήταν ανώτερος του ΑΕΡΑ.
Στο 64' σέντραρε ο Καντιμοίρης και με πλασέ ο Μαυρομούστακος πέτυχε το 1-0.
Στο 70' ο Μαυρομούστακος τροφοδότησε τον Καντιμοίρη και αυτός ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα κερδίζοντας πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μαυρομούστακος πανηγυρίζοντας το 2-0.
Ο ΑΕΡΑ χωρίς να κάνει φάση μείωσε στο 79' σε 2-1 όταν σουτ του Μιχάλη Κυριαζή κτύπησε σε αμυντικό του Απόλλωνα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα του Καντιμοίρη.
Ο Απόλλων δεν φοβήθηκε από το 2-1 και πέτυχε το 3-1 με τον Καντιμοίρη (ωραίο σουτ που άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα) στο 84'.
Οι Αφαντενοί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσαν σε 3-2 με σουτ του Μιχάλη Κυριαζή αλλά αμέσως μετά έληξε το παιχνίδι.
Ο Απόλλων αγωνίστηκε με τους: Καραγιάννη, Φυλακούρη, Κίτσο (87' Στ. Σταυρής), Χατζηγεωργίου, Πλίγκο, Συμεωνίδη, Αρχοντούλη, Δημητρά (72' Μουτσοντέμι), Καντιμοίρη, Γενημαχλέλη (89' Ανδρ. Ορφανός), Μαυρομούστακο.
* Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σάββα Χατζηνικόλα παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πατέρα τριών παικτών του Απόλλωνα, των τερματοφυλάκων Στάμου - Μιχάλη και του μεσοεπιθετικού Βασίλη.
* Πριν το παιχνίδι η διοίκηση του Απόλλωνα τίμησε για την προσφορά του τον Πάτερ Ευάρεστο γνωστό στο χώρο του ποδοσφαίρου ως Παναγιώτης Ηλίας.
* Το βίντεο είναι από το www.xxsports.gr

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...