12 Μαρ 2014

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΝΘΗ!


Η Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 ξημέρωσε στις Καλυθιές με τον ήλιο να χάνεται και να εμφανίζεται ανάμεσα στα διάσπαρτα σύννεφα.
Ξημέρωσε επίσης με τον "απαίσιο" ήχο της καμπάνας σε ρυθμό πένθιμο να ενημερώνει για την είδηση που κανείς δεν ήθελε να πιστέψει.
Σε ηλικία μόλις 37 ετών η Ανθή Μπαλλάκη-Οργέττα έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από παραμονή περίπου μίας εβδομάδας στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, σε κατάσταση καταστολής, αντιμετωπίζοντας πνευμονία βαριάς μορφής που όπως αποδείχθηκε ήταν ανίκητη.
Ολοι στις Καλυθιές, ελπίζαμε τις τελευταίες ημέρες πως η Ανθή θα έβγαινε νικήτρια από τη δύσκολη κατάσταση και θα επέστρεφε πίσω από τον πάγκο του βιβλιοπωλείου Τρενάκι για να εξυπηρετεί, όπως πάντα, με χαμόγελο και ευγένεια εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.
Η Ανθή αφήνει πίσω της τρία ανήλικα παιδιά, τα δίδυμα κορίτσια Παρασκευή, Ελευθερία και το μικρό αγοράκι Αντώνη μόλις 3 ετών. Η θλίψη για τον σύζυγό της Κώστα, τους γονείς της Ελευθερία - Αντώνη, τον αδελφό της Λευτέρη και τους λοιπούς στενούς συγγενείς είναι αβάσταχτη.
Το "γιατί Θεέ μου" που είπαν σήμερα το πρωί όσοι άκουσαν το πένθιμο κτύπημα της καμπάνας θα μείνει. δυστυχώς, αναπάντητο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
Καλό παράδεισο,
συλλυπητήρια στην οικογένειά της.  


ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Απόλλων
Καλυθιών, στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου της Ανθής Οργέττα αδελφής του ταμία της ομάδος μας Λευτέρη Οργέττα και κόρης του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αντώνη Οργέττα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους ίδιους και στην οικογένειά τους για τον χαμό της λατρεμένης σε όλους μας Ανθής.
Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών, σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα:
Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και η ομάδα μας στην νεκρώσιμη ακολουθία.
Την αναστολή των προπονήσεων όλων των τμημάτων του Συλλόγου για την Τετάρτη 12.03.2014.

Συλλυπητήρια  από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Καλυθιών .

  Το Δ.Σ του Συλλόγου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου  Καλυθιών 

εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της αξέχαστης φίλης και συχωριανής  Ανθής Μπαλλάκη-Οργέττα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ 2ου Δ.Σ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών, με απερίγραπτα αισθήματα λύπης για τον άδικο θάνατο της πολυαγαπημένης Ανθής Μπαλλάκη-Οργέττα, εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Είμαστε βέβαιοι πως τη βαθιά λύπη και τον ανθρώπινο πόνο που συνοδεύουν πάντα την απώλεια προσφιλών προσώπων, θα απαλύνει η σκέψη πως η αείμνηστη Ανθή έδωσε πολλές χαρές και ευτυχία, τόσο στην οικογένειά της , όσο και στους κατοίκους του χωριού μας, κατά την έστω σύντομη διάρκεια της ζωής της.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Εκπαιδευτικοί-μαθητές –γονείς 2ου Δ.Σ. Καλυθιών

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...