24 Μαρ 2009

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ









Σήμερα έγινε η μαθητική γιορτή του δημοτικού σχολείου Καλυθιών εν όψει της γιορτής της 25ης Μαρτίου. Οι μαθητές της 2ας δημοτικού παρουσίασαν ένα σκετς ενώ τραγούδια αφιερωμένα στην Εθνική επέτειο είπαν τα παιδιά της χορωδίας

(την Πέμπτη μαθητές της Στ' τάξης θα πάνε σε Αθήνα-Ναύπλιο για εκπαιδευτική εκδρομή)

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ



Φωτογραφία πριν 10-12 χρόνια, όταν ο Ερμής έκανε τα πρώτα του βήματα μετά την μετονομασία από το αρχικό σωματείο ΑΟ Ψαράδων.

(Τελικά ο Ανταγόρας κατέθεσε προσφυγή και έτσι πάει πίσω ο τελικός κυπέλλου Δωδεκανήσου).

Σε δηλώσεις του σήμερα στον TOP FM ο πρόεδρος του Ερμή Σάκης Πολυχρόνης ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι είναι απογοητευμένος και σκέφτεται να αποχωρήσει επειδή έχει στεναχωρηθεί με όσα συμβαίνουν. "Ο κόσμος θέλει παραμύθι", είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του Ερμή ανέφερε ότι υπάρχουν γραπτές προτάσεις συνεργασίας προς τις διοικήσεις του Απόλλωνα οι οποίες δεν έγιναν δεκτές. Μάλιστα επανέλαβε την πρόταση για δημιουργία κοινής ακαδημίας Απόλλων-Ερμή.
Ο Σάκης Πολυχρόνης ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή Στάθη Φαρμακίδη για όσα άκουσε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και είπε ότι θα προσπαθήσει να τον κρατήσει και άλλα χρόνια στην ομάδα αφού "είναι λίρα 100 για το Καλυθενό ποδόσφαιρο".

Διαβάστε τις λεπτομέρειες συμμετοχής της παιδικής ομάδας του Ερμή σε τουρνουά που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ.
http://www.paokfc.gr/webpics/files/Katsouris_tour.pdf

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός (δεν αναφέρεται χώρα καταγωγής) διότι εισήλθε σε οικία 27χρονης αλλοδαπής (δεν αναφέρεται χώρα καταγωγής) και αποπειράθηκε να προβεί σε εξώγαμη συνουσία μαζί της, ανεπιτυχώς, καθόσον η παθούσα αντέδρασε και κατάφερε να ξεφύγει ειδοποιώντας την αστυνομία.
Παλιότερα είχαμε το πρόβλημα με τους βιασμούς σε τουρίστριες τους καλοκαιρινούς μήνες. Τώρα με όλους αυτούς που μαζέψαμε έχουμε προβλήματα και τον χειμώνα.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...