2 Οκτ 2008

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ




Ενας καλός φίλος του blog που γνωρίζει άριστα την τέχνη της σάτιρας (αλλά και τις σκληρής κριτικής) καταθέτει την εικαστική του άποψη για την τωρινή κατάσταση της κυβέρνησης της ΝΔ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

Συντελεστή δόμησης στον αιγιαλό προβλέπει σκανδαλώδης γνωμοδότηση του νομοθετικού τμήματος του ΥΠΕΧΩΔΕ στην περίπτωση των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων!
Η γνωμοδότηση έγινε με αφορμή μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, στο Λαγονήσι. Ο χώρος έχει μισθωθεί από την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ ΑΕ).
Σύμφωνα με την επίμαχη γνωμοδότηση, ο συντελεστής δόμησης υπολογίζεται επί της συνολικής επιφάνειας, συμπεριλαμβανόμενου και του αιγιαλού, κάτι που ευθέως αμφισβητούν έγκυροι νομικοί κύκλοι.
Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο επίτιμος αντιπρόεδρος του πέμπτου τμήματος του ΣτΕ Μιχάλης Δεκλερης το κράτος στην προκείμενη περίπτωση συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης παραλιακών οικοπέδων και ως επιχειρηματίας.
O κ. Δεκλερής πρόσθεσε ότι ο αιγιαλός αποτελεί κοινόχρηστο αγαθό και κάθε μεταβολή του χαρακτήρα του είναι αντισυνταγματική...

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μεγαλοξενοδόχοι της περιοχής μας εξετάζουν τα νέα δεδόμενα και το αν μπορούν να κτίσουν νέες κλίνες. Αυτοί δεν θα αφήσουν ούτε άμμο στην παραλία.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Αυτό το βιντεάκι το "χρωστάω" από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του blog. Εχει τραβηχτεί στο γήπεδο Καλυθιών μετά από επεισοδιακό αγώνα.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...