10 Ιαν 2014

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ: fmtop.gr
Νικηφόρο το πρώτο παιχνίδι του Απόλλωνα Καλυθιών μέσα στη νέα χρονιά, επικρατώντας με 5-1 της ΑΕ Λέρου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία.

Βέβαια η ομάδα του Καμπούρη για να φτάσει στην άνετη επικράτηση έπρεπε να σοβαρευτεί, κάτι που έκανε κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο με αποτέλεσμα να σκοράρει τέσσερις φορές και να κλειδώσει τους τρείς βαθμούς.
Με τη νίκη αυτή ο Απόλλων πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του α’ ομίλου, έστω και προσωρινά αφού Ιάλυσος και ΑΕΡΑ παίζουν το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα.
Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά όπου ο Απόλλων είχε την ανούσια υπεροχή,  οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στα μέσα του ημιχρόνου, αλλά ο Καμπούρης κράτησε ανέπαφη την εστία του και στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παπανικολάου.
Στις αρχές του δευτέρου μέρους τα δύο τέρματα (Παπανικολάου, Μαυρομούστακος) των Καλυθενών ήταν αρκετά για να ρίξουν τίτλους τέλους στο ματς, αφού μετά το γκολ της μείωσης από τον Τσάτσο για λογαριασμό της ΑΕΛ, ακολούθησαν δύο ακόμα τέρματα των γηπεδούχων με δράση στον Δημητρά.
 Φάσεις και γκολ:
25’ Σουτ του Μαυρομούστακου, πάνω από τα δοκάρια
28΄Κόρνερ Γιαννουκά, ο Τσάτσος σούταρε , η μπάλα βρήκε σε σώματα, στρώθηκε στον Πλόχωρο Αν., το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Καμπούρης.
31΄Κόρνερ από δεξιά του Κυρίτση, ο Παπανικολάου με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 1-0
51΄ Από μπαλιά του Μαυρομούστακου, ο Παπανικολάου μπήκε ωραία στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 2-0
54΄Φάουλ του Σκόρπου από δεξιά, ο Μαυρομούστακος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 3-0
64΄Ο Tσάτσος με απευθείας χτύπημα φάουλ από το ύψος της περιοχής μείωσε σε 3-1
84΄Ο Δημητράς με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 4-1
85΄Ο Γιαννουκάς επιχείρησε δυνατό σουτ η μπάλα στην συμβολή των δοκών
88΄από κάθετη του Μαυρομούστακου, ο Δημητράς αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στην άδεια  εστία πετυχαίνοντας το 5-1
Διαιτησία: Μίαρης, Φραγκίνης, Παπαγιαννίδης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Απόλλων Κ.: Καμπούρης, Στάθης, Κυρίτσης (55’ Τσαλίκης), Χατζηγεωργίου, Φυλακούρης, Σκόρπος, Δημητράς, Σταυρής (55’ Κιόττου), Παπανικολάου, Μαυρομούστακος, Κίτσος (75’ Μιχαλάς)

Α.Ε. Λέρου: Γκούντογλου, Ελένης, Μπάκας, Τσιοφύλας ( 15΄λ.τρ. Καρνέσης) Κουρεβέλης, Τσάτσος, Ηλίας (75’ Καστής), Γιαννουκάς, Πλόχωρος Αν., Φουντής (60’ Καμπόσος), Καράγκιολης
* O Απόλλων ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Φρανς Ιμεριλάι από τον Διαγόρα που θα αντικαταστήσει τον Εριόν Μουτσοντέμι ο οποίος μετακόμισε, για επαγγελματικούς λόγους, στην Ελβετία. 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...