20 Ιουν 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Το τοπικό συμβούλιο Καλυθιών διοργανώνει την Πέμπτη 21 Ιουνίου εκδηλώσεις με μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα στην πλατεία Φαληρακίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μουσικής. 

Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ


Τα μέλη του Χορευτικού Εργαστηρίου "Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ" αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία εξαιρετική εθελοντική πρωτοβουλία. Το απόγευμα της Παρασκευής από τις 6.00 θα βρίσκονται στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Φαληράκι και με χρώματα και πινέλα θα βάψουν όλους τους εξωτερικούς χώρους.
Η "ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ" καλεί όλους τους κατοίκους των Καλυθιών να βρεθούν την Παρασκευή στον Προφήτη Ηλία και να συμβάλουν στον καλλωπισμό ενός σημείου που επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες ντόπιοι και τουρίστες για να απολαύσουν τη μοναδική θέα!
  

ΝΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ





Στα πλαίσια του προγράμματος Helmepa junior οι μαθητές του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών τη Δευτέρα 11-6-2012 συμμετείχαν σε δράση με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για να διατηρούν τις θάλασσες και τις ακτές καθαρές. Τα παιδιά της Α΄, Β΄  και Γ΄ τάξης κόλλησαν σχετικές αφίσες( που μας προμήθευσε η παραπάνω περιβαλλοντική οργάνωση) στο χωριό μας, ενώ η΄Δ΄ και Ε΄ τάξη μεταφέρθηκαν στο Φαλυράκι.

ΣΥΛΛΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Η οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Καλυθιών στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του άδικου χαμού του 21χρονου Πολίτη Σάββα του Μιχαήλ, ο οποίος αγωνίστηκε στα τμήματα των ακαδημιών και του εφηβικού του Συλλόγου, εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
* Τα καταστήματα της πλατείας Καλυθιών συμμετέχοντας στο πένθος της τοπικής κοινωνίας για τον χαμό του 21χρονου Σάββα αποφάσισαν να μην οργανώσουν αυτή την εβδομάδα μουσικό γλέντι.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...