6 Ιαν 2010

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ


Το blog, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε είναι "ερυθρόλευκο", αλλά δεν χαλάει χατήρι σε κανέναν. Το πρωί δύο φίλοι ΑΕΚτζήδες μου ζήτησαν να τους φωτογραφίσω με τα δικέφαλα τατουάζ. Και εγώ υποσχέθηκαν ότι θα αναρτήσω τη φωτογραφία μόνο αν νικήσει η ΑΕΚ, νομίζοντας ότι ο ΘΡΥΛΟΣ, θα κάνει περίπατο. Καλά να πάθω...
Στέργο, Μπάμπη καλά γλέντια...

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ






Η φύση γύρω από το χωριό μας είναι εκπληκτική. Απολαύστε τις φωτογραφίες και το βίντεο που τραβήχτηκαν σε βουνό με θέα τη θάλασσα, το βουνό Ψαλίδι και την περιοχή του Αϊ Γιάννη.

ΕΠΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ


Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, λόγω εορτών, ξεκίνησαν και πάλι τα έργα στη Ρόδου-Λίνδου. Οι σωλήνες μεταφοράς νερού έχουν τοποθετηθεί και τώρα στρώνεται χώμα για να τοποθετηθεί στην συνέχεια άσφαλτος. Αν δεν υπάρχουν πολλές βροχές οι υπεύθυνοι αισιοδοξούν ότι η μεγάλη ευθεία του Φαληρακίου (από είσοδο Καλυθιών μέχρι ΑΒ) θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.
Επίσης υπολογίζεται ότι σε 7-10 ημέρες θα ανοίξει και πάλι ο κόμβος στη μάντρα Κυριάζη.
Στο βίντεο ο τρόπος με τον οποίο ανεβοκατεβαίνουν μηχανήματα στα έργα.

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ






Με κάθε λαμπρότητα έγινε και φέτος από τον Πατήρ Γεώργιο ο καθαγιασμός των υδάτων στο λιμανάκι των Αγίων Αποστόλων στο Φαληράκι. Εκατοντάδες πιστοί παρακολούθησαν και φέτος το έθιμο της ρίψης του Σταυρού τον οποίο ανέσυρε, για 4η φορά, ο Στέργος Καφετζής. Στα παγωμένα νερά βούτησαν εννέα άτομα (τα λιγότερα τα τελευταία χρόνια), ανάμεσά τους και η μικρή Μαρία Γαλατά.
ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΘΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...