26 Οκτ 2013

ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ









Η δίψα για πολιτισμό και τέχνες αποτυπώθηκε τα βράδια της Πέμπτης και της Παρασκευής όταν στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών τα μέλη της θεατρικής ομάδας του ΦΑΡΟΥ παρουσίασαν τη μουσικοχορευτική επιθεώρηση "ΤΡΕΙΣ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ".
Σε ένα διήμερο όπου η κοινωνία μας παρακολουθούσε "μουδιασμένη" τις εξελίξεις από τις συλλήψεις για ναρκωτικές ουσίες ο κόσμος που έδωσε το παρών στις παραστάσεις μαζί με τους συντελεστές του έργου έστειλαν μήνυμα πως ο πολιτισμός είναι ιδανικό διέξοδο στα... αδιέξοδα που προκαλούν οι παρανομίες .
Η αίθουσα του 1ου δημοτικού σχολείου αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους θεατρόφιλους και στον ΦΑΡΟ ήδη επεξεργάζονται προτάσεις για επανάληψη των παραστάσεων, παρά τις αντικειμενικές τεχνικές δυσκολίες που υπάρχουν.
Ολοι ήταν υπέροχοι, τόσο αυτοί που πρωταγωνίστησαν πάνω στην σκηνή όσο και εκείνοι που δούλεψαν σκληρά τους τελευταίους μήνες για να προετοιμάσουν τις παραστάσεις.
Το θέατρο στις Καλυθιές επέστρεψε για να μείνει










Δείτε βίντεο της παράστασης όπως ανέβηκαν στο youtube από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονά

http://www.youtube.com/watch?v=PnMSnWLw3bA&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=tMf8oDL7CWs&feature=c4-overview&list=UUn2LHiIY3pI01BjuDTSNy9w

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...