10 Απρ 2010

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΡΙΑΡΑ Ο ΕΡΜΗΣ


Ένα ευχάριστο απόγευμα προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές του Ερμή Καλυθιών στους φίλους τους που βρέθηκαν στις εξέδρες το απόγευμα της Παρασκευής για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αρχίπολης. Οι Καλυθενοί μετέτρεψαν σε γκολ την υπεροχή τους και το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.
Ηταν το τρίτο παιχνίδι χωρίς τον Στάθη Φαρμακίδη στον πάγκο, αλλά ο Ερμής υπό την καθοδήγηση των Μαυρομούστακου-Κυριαζή πανηγύρισε την 3η συνεχόμενη νίκη και σταθεροποιήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αντίθετα οι αλλαγές προπονητών και οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών επηρέασαν τον Εθνικό Αρχίπολης που δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση και, βαθμολογικά, αντιμετωπίζει κινδύνους. Η μη συμμετοχή του έμπειρου Λάκη Κακλαμάνου ήταν εμφανής με αποτέλεσμα η άμυνα των Αρχιπολενών να δέχεται πολλές τελικές προσπάθειες από τους αντιπάλους.
Ο Ερμής αγωνίστηκε με προωθημένους τους Μανέττα-Δημητρά, ενώ στο χώρο του κέντρου κινόταν ο Λευτέρης Μαυρομούστακος που βρήκε πολλούς κενούς χώρους, τους εκμεταλλεύτηκε και πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της αναμέτρησης.
Στο πρώτο 15λεπτο ο Εθνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει, με αξιώσεις την εστία του Καραγιάννη. Μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος οι παίκτες του Ερμή κυριάρχησαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και τελικά πέτυχαν περισσότερα τέρματα στην επανάληψη.
Ο Εθνικός απείλησε μόνο με μακρινά σουτ τα οποία εξουδετέρωσε ο Καραγιάννης.
Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό όταν μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Μανέτα, Δημητρά και Μουτσοντέμι, η μπάλα κατέληξε στον Μαυρομούστακο, ο οποίος πέρασε και τον Χρυσανθή και πλάσαρε εύστοχα στην άδεια εστία (1-0).
Στο 65ο λεπτό μετά από ασίστ του Σταυρή ο παίκτης προπονητής Λευτέρης Μαυρομούστακος πλάσαρε εκ νέου εύστοχα πανηγυρίζοντας το 2-0.
Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 77’ ο Βασιλόπουλος με σουτ, την στιγμή μάλιστα που αγωνιζόταν με μπανταρισμένο κεφάλι εξαιτίας τραυματισμού.
Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον Ερμή να δώσει χρόνο συμμετοχής στον 16χρονο Ανδρέα Ορφανό που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών.
Από τις ωραίες στιγμές της ήσυχης αναμέτρησης ο τρόπος που πανηγύρισε το 1ο γκολ ο Μαυρομούστακος. Ο έμπειρος επιθετικός έτρεξε στα κάγκελα και φίλησε τις δύο κόρες του που χειροκροτούσαν τα… κατορθώματα του πατέρα τους.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν οι διαιτητές Ασημακόπουλος-Γουλάρας-Φραγκίνης.
Ερμής: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου, Δημητράς, Σταυρής (77’ Τσιώτος), Νικολός, Ηλίας, Βασιλόπουλος (80’ Ορφανός Α.), Κατσιδώνης, Μουτσοντέμι, Μαυρομούστακος, Μανέτας (60’ Στάθης)
Εθνικός: Χρυσανθής, Λυριστής Θ., Παπανθίμου, Χατζημιχαήλ, Τσακίρης, Πάλλας (65’ Κουφαλάκης), Ζαχαριάς, Λυριστής Μ., Λιόλιος, Γιώργου (60’ Παλάζης), Νικολός (50’ Μπάρτζος)

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...