8 Μαρ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Watch live streaming video from xxtvgr at livestream.com
Watch live streaming video from xxtvgr at livestream.com
Watch live streaming video from xxtvgr at livestream.com
Watch live streaming video from xxtvgr at livestream.com

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του κυπέλλου Δωδεκανήσου συγχαίρει την ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής για την κατάκτηση του κυπέλου, το διαιτητικό τρίο για την άριστη διαιτησία και την Ε.Π.Σ.Δ. για την άρτια διοργάνωση του τελικού.Συγχαίρουμε επίσης το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και έφθασαν την ομάδα μας στον μεγάλο τελικό.Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους χορηγούς μας για την μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα μας σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή και συμβάλουν τα μέγιστα στη λειτουργία της ομάδας.
Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας για τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας προς τον τελικό και ένα μεγάλο μπράβο γιατί η παρουσία του στον τελικό ήταν συγκλονιστική και κέρδισε κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας. Ότι και να πούμε για αυτό τον κόσμο θα είναι λίγο. Είμαστε σίγουροι ότι με τέτοιο κόσμο δίπλα της η ομάδα μας θα βαδίσει και πάλι πολύ σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών και στην κατάκτηση και άλλων τίτλων.

Δείτε από τις κάμερες του xxsports.gr ολόκληρο τον τελικό, την απονομή και δηλώσεις μετά τη λήξη.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΣΙΓΓΆΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-
Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) υποθέσεις διαρρήξεων οικιών στη Ρόδο
 Δράστες είναι δυο (2) ημεδαποί, Ρομά, ηλικίας 31 και 17 ετών
 Ο 31χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη αστυνομικών της Ομάδας Δίας
 Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κλεμμένα κοσμήματα
 Εξιχνιάστηκαν χθες (07-02-2013), ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, οκτώ (8) υποθέσεις διαρρήξεων οικιών και συνελήφθη ένας 31χρονος ημεδαπός, Ρομά, κατηγορούμενος για απείθεια, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία) και διακεκριμένες κλοπές.
 Η δικογραφία, που σχηματίστηκε για τις υποθέσεις αυτές, περιλαμβάνει ακόμη έναν 17χρονο ημεδαπό, Ρομά, συνεργό του συλληφθέντα.
 Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής και αναζήτησης αυτοκίνητου με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, εντοπίσθηκε ο 31χρονος να οδηγεί το εν λόγω όχημα και να εξέρχεται από τον χώρο του καταυλισμού Ρομά στο Καρακόνερο Ρόδου.
 Ο 31χρονος αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγει τυχόν έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας ερυθρό σηματοδότη, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες των οδών.
 Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, καταδίωξαν τον 31χρονο και όταν ακινητοποιήθηκε το όχημά του, τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
 Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν πέντε (5) τεμάχια κοσμημάτων τα οποία όπως διαπιστώθηκε προέρχονταν από διάρρηξη οικίας που είχε διαπράξει νωρίτερα και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στην δικαιούχο. Από συνδυαστική αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 31χρονος το τελευταίο τρίμηνο δρώντας από κοινού με τον 17χρονο πραγματοποιούσαν διαρρήξεις και κλοπές κοσμημάτων από οικίες σε διάφορες περιοχές του νησιού της Ρόδου.
 Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν οι ακόλουθες περιπτώσεις:
 • Στις 06-03-2013 το απόγευμα στην περιοχή Καλυθιές, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν τα κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου
• Στις 04-03-2013 στην περιοχή Φαληράκι, διέρρηξαν κατοικία και αφαίρεσαν τρεις χρυσές λίρες και μια φωτογραφική μηχανή

• Στις 02-03-2013 στην πόλη της Ρόδου και στην περιοχή Αφάντου, διέρρηξαν τρεις οικίες και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, κοσμήματα και χρηματικά ποσά.
• Επίσης στις 02-03-2013 στην πόλη της Ρόδου, αποπειράθηκαν να μπουν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σ ε φυγή
 • Στις 22-02-2013 στην πόλη της Ρόδου, διέρρηξαν ισόγεια κατοικία και αφαίρεσαν διάφορα χρυσά κοσμήματα
• Στις 29-12-2012 στην πόλη της Ρόδου, διέρρηξαν ισόγεια κατοικία και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα, δυο κινητά τηλέφωνα και μια τσάντα που περιείχε έγγραφα Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι κατά το τελευταίο εξάμηνο έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί επανειλημμένως για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων.
 Ο 31χρονος οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.

H ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ











Την Τετάρτη 6 Μαρτίου οι μικροί μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Καλυθιών συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και γονείς έκαναν βόλτα στο χωριό και επισκέφτηκαν το λαογραφικό μουσείο του Φάρου και τα γραφεία της Τερψιχόρης.
Στο μουσείο τα μικρά παιδιά ενημερώθηκαν για τη χρήση παλιών παραδοσιακών αντικειμένων ενώ στα γραφεία της Τερψιχόρης θαύμασαν και φόρεσαν παραδοσιακές στολές χορού.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ


                                                                 Καλυθιές, 6 Mαρτίου  2013
                                                                        

                                                                          

ΨΗΦΙΣΜΑ

     Ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνου Αθηνόδωρος και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του αιφνίδιου θανάτου του Συρτσάκου Παύλου, (πατέρας Μέλους του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών), συνήλθε την Πέμπτη 6 Μαρτίου του 2013, και ώρα 14.00΄, σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:
  1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα,
  2. Να παρακολουθήσει σύσσωμο τη νεκρώσιμη ακολουθία,
  3. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του,
  4. Να καταθέσει χρηματικό ποσό σε Αντικαρκινικό Σύλλογο,
  5. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.



             Ο Πρόεδρος της Δημοτικής                    
                       Κοινότητας Καλυθιών


ΣΤΑΥΡΗΣ Σ. Μιχαήλ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...