2 Ιουλ 2010

ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!



Το δρόμο της εκκλησίας επέλεξε να υπηρετήσει άλλο ένα νέο παιδί από τις Καλυθιές. Ο επί πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και του Ερμή Παναγιώτης Ηλίας χειροτονήθηκε την περασμένη Κυριακή διάκος στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, παρουσία του Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου. Το εκκλησιαστικό του όνομα είναι Ευάρεστος και την επόμενη Κυριακή 11 Ιουλίου θα ακολουθήσει η χειροτονία του σε ιερέα στον Ιερό Ναό Σωτήρος (Υψωση Τιμίου Σταυρού) στις Καλυθιές.
Αξιος!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΑΤΡΙΔΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

«Σε καμία περίπτωση δεν τέθηκες σε αργία, ως υλοποίηση μιας ενέργειας πολιτικής δίωξης», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Βασίλης Μπρακουμάτσος, σε συνομιλία που είχε...με τον Δήμαρχο Καλλιθέας, Γιάννη Ιατρίδη, υποσχόμενος την άμεση ικανοποίηση αιτημάτων του, που αφορούν την οικονομική στήριξη του Δήμου, για αποπληρωμή χρεών προς εργαζόμενους και την έναρξη ενεργειών αντιμετώπισης προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος, όσον αφορά την διαχείριση των λυμάτων.
Από το verena.gr

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...