9 Μαρ 2012

ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ











Χαμόγελο και ελπίδα σκόρπισαν σήμερα τα μέλη του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Αντί στεφάνου στην κηδεία του πρώην κοινοτάρχη Καλυθιών Σταύρου Πολυχρόνη τα μέλη του ΦΑΡΟΥ συγκέντρωσαν χρήματα και σήμερα προσέφεραν φιλοξενία και  μπουφέ στα παιδιά και το προσωπικό του κέντρου ημερήσιας φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «ΕΛΠΙΔΑ». Η εκδήλωση έλαβε χώρο στο swedco café στο Φαληρακι και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες τα παιδιά του ΕΛΠΙΔΑ το απόλαυσαν. Από τον ΦΑΡΟ δόθηκαν ως δώρα τσάντες με σχολικά είδη.
Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ παραμένει ζωντανός στην Ελλάδα μας!

ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ


Μόλις ξημέρωσε στο όμορφο χωριουδάκι μας και η λαμπρή πανσέληνος μας αποχαιρετά. Ξεκινά ταξίδι για άλλες... πολιτείες για να λαμπρύνει το βράδυ των φίλων και συγγενών μας που μένουν σε άλλες γωνιές του πλανήτη.
Το βράδυ της Παρασκευής στον καθαρό ουρανό το σχεδόν ολόγιομο φεγγάρι θα στείλει και πάλι μήνυμα αισιοδοξίας στη δοκιμασμένη, οικονομικά Ελλάδα. 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...