8 Μαρ 2008

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ



Χθες λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ έγινε ένα σοβαρό επεισόδιο στην πλατεία που δείχνει ότι υπάρχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα. Ο καυγάς μεταξύ ενός Καλυθενού και ενός Σερραίου για παρολίγον τροχαίο ατύχημα εξελίχθηκε σε γενικευμένη σύρραξη με μπουνιές και κλωτσιές μέχρι που επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις. .
Οι νεαροί Καλυθενοί που μπήκαν στη μέση για να σταματήσουν τον καυγά άκουγαν τους μεθυσμένους ψευτοτσαμπουκάδες να βρίζουν ασταμάτητα και χυδαία όλο το χωριό με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο γενικός χαμός.

Σ' αυτό το χωριό δεν είμαστε ρατσιστές, έχουμε δεχθεί όλους όσοι ήρθαν στον τόπο μας για να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο για τις οικογένειές τους. Στις Καλυθιές ζούνε ειρηνικά εδώ και πολλά χρόνια Αλβανοί, Βούλγαροι, Αγγλοι και Βορειοελλαδίτες. Οταν όμως δεν σέβεσαι τον τόπο που σε φιλοξενεί και εκστομίζεις χυδαίες εκφράσεις είναι λογικό να δημιουργηθεί πρόβλημα. Οι τσαμπουκάδες και οι υβριστές ας πάνε αλλού να ζήσουν.
Και επειδή ακούω πολλά για απαντήσεις και από τις δύο πλευρές, καλό είναι να επικρατήσει η ηρεμία. Μην βρεθούμε ξαφνικά στη μέση ενός εμφυλίου, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...