12 Ιαν 2009

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 89



Μην ξεχάσετε και αυτή την εβδομάδα να διαβάσετε τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ την τοπική εφημερίδα με όλες τις ειδήσεις για όσους κατοικούν στην περιοχή μας

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ 5Χ5





Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι προσπάθειες των ομάδων μπάσκετ του δήμου μας.
Στην Α’ τοπική κατηγορία η Καλλιθέα πέτυχε σημαντική νίκη επί της ΕΑΚ Καλύμνου με 87-69 σε παιχνίδι που έγινε στο Βενετόκλειο Κλειστό.
Μετά από αυτή τη νίκη η Καλλιθέα έκανε σημαντικό προβάδισμα για εξασφάλιση της 4ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι η Καλλιθέα έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος.
Η νίκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού στο ξεκίνημα της αναμέτρησης τραυματίστηκε στη μύτη ο Κώστας Τσαλίδης που χρειάστηκε να οδηγηθεί για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Τους πόντους στο παιχνίδι με την ΕΑΚΑ πέτυχαν οι: Μαυρής 2, Φώτης 9 (1), Πήλος 13 (1), Παπανικολάου 2, Λαμπρόπουλος 34 (6)

Για την Β΄ τοπική κατηγορία στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του γυμνασίου Καλυθιών η ομάδα του Σταυρού το πρωί της Κυριακής νίκησε 47-39 τον Αίολο Κεφάλου. Οι συνθήκες διεξαγωγής αγώνων μπάσκετ σε ανοικτά γήπεδα θυμίζουν άλλες εποχές, ειδικά όταν το τσιμεντένιο δάπεδο κρύβει παγίδες, όπως αυτό του γυμνασίου. Δεν υπάρχουν υποδομές ούτε για την γραμματεία, ούτε για τους αθλητές που αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ως αποδυτήρια βοηθητικές αίθουσες, όπως το λεβητοστάσιο του γυμνασίου. Εμπόδιο στις προσπάθειες των αθλητών και ο άνεμος που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν πολύ δυνατός.
Τους πόντους του Σταυρού πέτυχαν οι: Καζάκος 5, Χατζηγεωργίου 8(2), Κυριαζάκος 3, Μιχ. Κιόττου 10 (2), Τσακίρης 6, Ηλ. Κιόττος 1, Λαμπριανός 11 Ρουσσάκης (παίκτης – προπονητής) 3.

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ και το παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Σταυρό Καλυθιών και τον ΓΣ Αφάντου 2005. Νικητές οι φιλοξενούμενοι με 59-11. Ισως οι μικροί παίκτες του Σταυρού (φωτογραφία) να είναι οι τυχεροί που τα επόμενα χρόνια θα κάνουν προπονήσεις και θα αγωνίζονται στο νέο κλειστό γυμναστήριο που κατασκευάζεται στο Φαληράκι.

Η ΑΕΚ νίκησε 8-2 τον Σταυρό Καλυθιών
Την Κυριακή στο γήπεδο των εγκαταστάσεων ΑΡΕΝΑ έγινε ο αγώνας του πρωταθλήματος 5Χ5 ανάμεσα στον Σταυρό Καλυθιών και την ΑΕΚ. Οι αθηναίοι ήταν σαφώς ανώτεροι και επικράτησαν 8-2 της ομάδας του Σταυρού που κάνει τα πρώτα της βήματα στο πρωτάθλημα Σάλας (Β’ εθνική). Τα γκολ του Σταυρού πέτυχαν οι Σωτηρίου και Καρίπης
Χ5

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...