30 Μαρ 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Από τον κ. Βαγγέλη Τζέλο λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή-απάντηση σε ανάρτηση του blog.

Διάβασα το άρθρο σχετικά με την εκδρομή στον Σαραντάπηχο και πραγματικά αναρωτιέμαι ο συντάκτης του για ποιον λόγο το χλευάζει?
Ποιο είναι το κακό που έκαναν τα άτομα που είναι ευαισθητοποιημένα στον λαϊκό μας πολιτισμό να κλείσουν τον κύκλο των μαθημάτων τους γνωρίζοντας από κοντά ένα κομμάτι του αρχαίου πολιτισμού μας?
Δεν έπνιξαν τον πόνο τους περπατώντας στον Σαραντάπηχο γιατί δεν υπάρχει πόνος, η εκδρομή ήταν εκπαιδευτική και καλό ήταν η εφημερίδα σας να παροτρύνει και να διοργανώνει τέτοιου είδους αποδράσεις .
Όσο για τις πληροφορίες σας σχετικά με τους δασκάλους του χορού είναι αναληθείς καθώς μετά από 27 χρόνια προσφοράς στον τόπο και χώρο του λαϊκού μας πολιτισμού δεν ρωτήθηκαν ούτε και προτάθηκε μείωση απολαβών όπως λανθασμένα αναφέρετε.
Παρακαλώ να επανορθώσετε γράφοντας την αλήθεια , τα μαθήματα παραδοσιακών χορών για παιδιά και ενήλικες σταματούν να χρηματοδοτούνται από τον ΜΕΚΤΟ λόγω οικονομικών προβλημάτων του δήμου και μόνο.
Τα τμήματα των παιδιών θα συνεχίσουν και θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους με την
προσφορά δωρεάν μαθημάτων από τους δασκάλους.
Από την καινούρια σεζόν τα μαθήματα θα ξαναρχίσουν με την ίδια αγάπη και σεβασμό που μέχρι τώρα λειτουργούσαν .
Τζέλλος Βαγγέλης
Δάσκαλος Ελληνικών Παραδοσιακών χορών

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 147


Κυκλοφορεί σήμερα στα περιπτέρα Καλυθιών, Φαληρακίου, Κοσκινού και Ψίνθου η τοπική εφημερίδα Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ (1,2 ευρώ)

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...