17 Ιουν 2010

ΚΑΚΗ ΣΑΤΥΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ


To Faliraki τα τελευταία χρόνια "υποφέρει" εξαιτίας όσων έγιναν τα έτη 2003, 2004 και τον τρόπο που οι αρχές χειρίστηκαν τους νεαρούς Βρετανούς τουρίστες που ερχόταν στην περιοχή, καθοδηγούμενοι από τα πρακτορεία, για σεξ χωρίς όρια και αλκοόλ χωρίς περιορισμό.
Το 2001 είχε μάλιστα δημιουργηθεί και reality show σε αγγλικό κανάλι όπου προβαλλόταν τα... κατορθώματα ξεναγών και τουριστών με αποτέλεσμα από τότε να είχε υποστεί διασυρμό η περιοχή και να κακοχαρακτηρίζεται μέχρι σήμερα.
Απ' ότι φαίνεται γίνεται μία προσπάθεια αναβίωσης παρόμοιων καταστάσεων ή δημιουργίας κακής σάτυρας εις βάρος του Φαληρακίου.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δημοσιεύματα και βίντεο για έναν Βρετανό που στο παρελθόν είχε ανακηρυχθεί κορυφαίος ξεναγός και τώρα υποτίθεται ότι διοργανώνει εκδρομές στο Φαληράκι με στόχο τα σεξουαλικά παιχνίδια και την κατανάλωση αλκοόλ.
Μάλιστα ο συγκεκριμένος Βρετανός και εκπομπή στο BBC3 όπου σε ένα επεισόδιο παρουσίασε σόου με τίτλο "FALIRAKI NIGHTS".
* Το βίντεο που είναι γυρισμένο στην Αγγλία, αλλά προσπαθεί να πείσει ότι όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια γίνονται ακόμη στο Φαληράκι, αναρτήθηκε στο youtube με ημερομηνία 10 Ιουνίου 2010.

ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...