9 Δεκ 2012

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος επιστρέφει από την Ελευθερούπολη Καβάλας ο Καλυθενός αθλητής πυγμαχίας Στάθης Αντωνάς που διακρίνεται αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία μαζί με τον προπονητή του Μπάμπη Στατιού.
Στην κατηγορία παίδων στα 57 κιλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπόρεσε να περάσει στον τελικό της Κυριακής και τελικά να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Αντίπαλος του ήταν ο αθλητής από τον Εθνικό Κοζάνης Καλαμπούκας Παναγιώτης.
Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός μεταξύ ισάξιων αθλητών αλλά ο Στάθης Αντωνάς του Σταυρού Καλυθιών έδειξε να έχει καλύτερη τεχνική φάνηκε πιο γρήγορος και πιο δυνατός και με την μοναδική καθοδήγηση από τον προπονητή του Μπάμπη Στατιού πήρε την πρώτη θέση.
Μια ακόμα σημαντική διάκριση που έρχεται να προστεθεί στο χρονικό των πολλών μεταλλίων που έχει κατακτήσει ο σύλλογος από της Καλυθιές στην πυγμαχία.
Η δουλειά που κάνει εκεί ο ακούραστος Μπάμπης Στατιού στο γυμναστήριο του Προφήτη Αμώ δίνει καρπούς σε όλες τις κατηγορίες με επιστέγασμα αυτό το χρυσό μετάλλιο στον Αντωνά. Ενα μεγάλο ταλέντο σήμερα συστήθηκε στην αθλητική κοινωνία της Ελλάδας. Το μέλλον προβλέπεται ακόμη λαμπρότερο!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ GAY ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία για τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου στη Ρόδο που θα απευθύνεται αποκλειστικά στην παγκόσμια κοινότητα των ομοφυλόφιλων.
Το πολυτελές ξενοδοχείο, με υψηλή αισθητική, θα κατασκευαστεί στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας Γυμνιστών στο Φαληράκι με εμπνευστές της ιδέας επιχειρηματίες από τις Καλυθιές.
Οι ομοφυλόφιλοι θεωρούνται ένα από τα καλύτερα κομμάτια της τουριστικής αγοράς αφού διαθέτουν αρκετό χρήμα και ξοδεύουν όταν βρίσκονται σε διακοπές.
Σχεδόν σε όλες τις χώρες έχουν δημιουργηθεί ξενοδοχεία που απευθύνονται αποκλειστικά σε gay και ήρθε η στιγμή να γίνει το πρώτο και εδώ στη Ρόδο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ


 Ο Απόλλων Καλυθιών ξεκινάει τη διαδικασία για την εγγραφή μελών στα μητρώα του συλλόγου.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοικτά για το κοινό από κάθε Δευτέρα –Τετάρτη – Παρασκευή από τις 16.00 μέχρι και τις 17.30

ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΣΧΥΡΟ ?
 Γίνε Μέλος

           Στοιχεία Μέλους
Επίθετο         
Όνομα
Ημερομηνία Γεννήσεως      
Κινητό           
Email 
Ισχύει από       
Μέχρι
Απόδειξη         
Σειρά 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
                                                                                                 Ολογράφως


Η ετήσια συνδρομή είναι στα είκοσι (20)ευρώ και ισχύει για ένα (1) έτος .

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι. Το email του συλλόγου είναι apollonkalithiwn@yahoo.com

* Η διαδικασία εγγραφής αφορά  και όσους φίλους της ομάδας κατοικούν στο εξωτερικό.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καλυθιών Ρόδου

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου καλούνται να δώσουν το παρών στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. στο χώρο του γυμνασίου.
Θέματα γενικής συνέλευσης:
1. Απολογισμός νυν διοικητικού συμβουλίου από τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Φώτη
2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ.
Η παρουσία όλων των γονέων και κηδεμόνων κρίνεται απαραίτητη.
Οσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για το νέο ΔΣ μπορούν να το κάνουν στον νυν πρόεδρο του συλλόγου στο κατάστημα EUROSTAR στην πλατεία Καλυθιών ή στα γραφεία του γυμνασίου Καλυθιών.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...