15 Οκτ 2009

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ



Με αξίωμα ξεκινάει την κοινοβουλευτική της θητείας η Μίκα Ιατρίδη. Μετά από πρόταση της ΝΔ εκλέχθηκε γραμματέας, εκπρόσωπος του κόμματός της, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η συμπατριώτισά μας καθόταν χαμογελαστή δίπλα στον Βύρωνα Πολύδωρα που επίσης προτάθηκε και εκλέχθηκε 4ος αντιπρόεδρος της Βουλής.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Η οικονομική υπηρεσία του δήμου μας εδώ και πολλούς μήνες έχει "κόψει" τη χρηματοδότηση του Πολιτιστικού Οργανισμού με αποτέλεσμα μικρά κονδύλια όπως η ενίσχυση των παιδιών που συμμετέχουν στη Φιλαρμονική (30 ευρώ το μήνα) και η εξόφληση των ομάδων που συμμετείχαν στο Καρναβάλι του 2009 να μην μπορούν να καταβληθούν.
Αν συνεχιστεί αυτή η τακτική του δήμου, τότε σύντομα θα ψάχνουν παιδιά για τη Φιλαρμονική (αν και όλα τους έχουν φιλότιμο και συμμετέχουν) και δεν θα βρίσκουν συμμετέχοντες για το επόμενο καρναβάλι.
Μήπως πρέπει να παραιτηθεί ο πρόεδρος του Πολιτιστικού (Γιώργος Κωβαίος) για να συγκινηθούν οι υπεύθυνοι και να δώσουν τα χρήματα όπως έκαναν με άλλους οργανισμούς;

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...