10 Οκτ 2010

ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ






Τη δυναμική της δεκαετίας του '80 θύμισε σήμερα ο Απόλλων Καλυθιών που με τη βοήθεια των φιλάθλων του νίκησε 2-1 τον ΑΟ Δικαίου και παρέμεινε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα μας έδειξε ότι διαθέτει μέταλλο νικητή, ενώ η δύναμη της έδρας ήταν τόσο έντονη όπως τις προηγούμενες δεκαετίες όταν το γήπεδο Καλυθιών ήταν γνωστή ως... "σκάφη".
Μετά ένα ανούσιο 1ο ημίχρονο (0-0) ακολούθησε συναρπαστική επανάληψη.
Η ομάδα της Κω με μακρινό σουτ προηγήθηκε στο 55', αλλά ο Απόλλων είχε ψυχή και πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή με την συμπαράσταση της εξέδρας.
Το 1-1 πέτυχε στο 60' με κεφαλιά ο Δημητράς (1ο φετινό γκολ) και το 2-1 σε κλίμα... τρέλλας στο 70' με κοντινή προβολή ο Κατσιδώνης.
Στην συνέχεια ο Απόλλων έχασε κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ενώ στις καθυστερήσεις με κεφαλιά πάνω στη γραμμή ο Κυριάκος Χατζηγεωργίου απέτρεψε την ισοφάριση.
Η σύνθεση του Απόλλωνα: Καραγιάννης, Κίτσος, Κατσιδώνης, Τσίττας, Χατζηγεωργίου, Σταυρής, παπαδόπουλος, Σεβδαλής, Μαυρομούστακος, Σταυρής, Μουτσοντέμι (έπαιξαν ως αλλαγή οι Νικολός, Μανέττας, Αττιτής).
* Το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Απόλλωνα έστειλαν κοινωνικό μήνυμα συμμετέχοντας στην πεζοπορία με στόχο την καταπολέμηση του καρκίνου "Ρόδος για τη Ζωή". Μάλιστα στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο φορούσαν τα σχετικά μπλουζάκια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΒΑΓΙΑΝΟΣ


Ο Μιχάλης Βαγιανός αποφάσισε να συστρατευθεί στο πλάι του Γιώργου Χατζημάρκου και είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση «Η Ρόδος Μπροστά»! Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου. Είναι επιχειρηματίας, έγγαμος με δύο παιδιά. Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Ρόδου και το Εθνικό Ωδείο Ρόδου. Διετέλεσε επί 16 έτη Πρόεδρος των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων Φαληρακίου και ήταν πρωτεργάτης για την αποπεράτωση του αλιευτικού καταφυγίου στο Φαληράκι. Επίσης, διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Κατασκευών Καλλιθέας τρία έτη.
Ο κ. Βαγιανός δηλώνει ότι «Η Ρόδος θα πρέπει να συνταιριάσει την αισθητική, την τουριστική, την πολιτισμική της εικόνα με τη δημιουργική παρουσία του ανθρώπινου δυναμικού της. Η Ρόδος οφείλει και πρέπει να γίνει ταυτόσημη με τον Πολιτισμό και την Τέχνη, με την οικολογική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση με την δίκαιη και αλληλέγγυα κοινωνία. Μια κοινωνία στην οποία ο κάθε πολίτης έχει δυνατότητα κι επιλογές στους δρόμους της ατομικής και συλλογικής ευημερίας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να είμαστε…περήφανοι ξανά, με δήμαρχο τον Γιώργο Χατζημάρκο. Να κάνουμε τη Ρόδο μας πρωτεύουσα του Αιγαίου, όπως της αξίζει!».

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...