6 Φεβ 2012

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
Οι φωτογραφίες είναι από τη συμμετοχή του τμήματος γεννηθέντων 2004-05-06 της Ακαδημίας μας,
στο “Τουρνουά Ακαδημιών” που διοργάνωσε ο Α.Σ. Αστέρας Μασσάρων την Κυριακή 05/02/2012 και διεξήχθη
στο γήπεδο Μασσάρων.
Στο τουρνουά συμμετείχαν τμήματα ακαδημιών των συλλόγων:
-          Αστέρας Μασσάρων
-          Απόλλων Καλυθιών
-          Κλεόβουλος Λίνδου
-          Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Ιάλυσος

“ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗΤΕΣ” ήταν το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν οι διοργανωτές και
αναγραφόταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα που μας μοίρασαν πριν από την έναρξη του τουρνουά.
Για το λόγο αυτό επιβράβευσαν, ως νικητές, όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές, απονέμοντας
από ένα “Κύπελλο Συμμετοχής” σε κάθε σύλλογο που έλαβε μέρος στο τουρνουά.

Επικροτούμε την προσπάθεια του Αστέρα Μασσάρων και τους ευχαριστούμε για την  πρόσκληση.

Οι ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στο τουρνουα, όπως φαίνονται στην φωτογραφία, είναι:
Όρθιοι: Αργυρού Παναγιώτης (2005), Καππάκας Αντώνιος (2005), Καλλιγάς Βασίλειος(2004), Σωτρίλλης Στέργος (2005),
Ρεφουντζάτι Αλέξανδρος (2004), Γιαννακλής Κωνσταντίνος (2005.
Καθήμενοι: Τσουκαλάς Σπυρίδων (2005), Σωτρίλλης Χάρης (2006), Βεϊσάκης Στυλιανός (2006), Αντωνάς Μιχαήλ (2006),
Στατιού Άγγελος (2006)
ΠροπονητήςΚαζέλλης Γεώργιος

ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ









Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν σήμερα και σύμφωνα με την ΕΜΥ φτάνουν τα 8-9 μποφόρ "αγρίεψαν" τη θάλασσα. Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές... "Απολαύστε" τα στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν σε Λαδικό, Αντονι Κουίν και Καθαρά.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΟ


Η χοροδιδάσκαλος Μαρία Γορδαμνή από το σωματείο "Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ" ετοιμάζει μία ομάδα ενηλίκων προκειμένου να χορέψουν στην εκδήλωση του ΦΑΡΟΥ για την 3η ηλικία (24 Φεβρουαρίου) ένα παραδοσιακό Καλυθενό τραγούδι με την ονομασία "Μία Κυριακή ημέρα".

Το blog εξασφάλισε βίντεο από τις πρόβες της χορευτικής ομάδας.

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας η Εμπορική Τράπεζα ετοιμάζεται, στο πλαίσιο γενικότερων περικοπών, να κλείσει το υποκατάστημα Φαληρακίου που βρίσκεται απέναντι από τον Αγιο Νεκτάριο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει το υποκατάστημα της τράπεζας θα κλείσει στο τέλος Μαρτίου.
Η Εμπορική Τράπεζα πλήρωνε στην Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Νεκταρίου ενοίκιο που σύμφωνα με πληροφορίες έφτανε τις 2.500 ευρώ μηνιαίως. Το πρόβλημα είναι πως η Εκκλησιαστική Επιτροπή πριν τρία χρόνια είχε λάβει από την Εμπορική Τράπεζα δάνειο 80.000 ευρώ το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την ανακαίνιση και την επέκταση του κτιρίου που στεγάζει την τράπεζα. Τα χρήματα του ενοικίου πήγαιναν απευθείας στην αποπληρωμή του δανείου. Πλέον δημιουργείται νομικό ζήτημα αφού η Εμπορική ζήτησε να αποχωρήσει πριν τη λήξη του συμβολαίου (2013) χωρίς να έχει διευκρινιστεί πως θα γίνει η αποπληρωμή των τελευταίων δόσεων του δανείου.
Η εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Νεκταρίου προσανατολίζεται στο να βρει νέο ενοικιαστή για το κτίριο που τώρα στεγάζει την Εμπορική Τράπεζα Φαληρακίου.
Να σημειωθεί πως στο Φαληράκι διατηρούν υποκαταστήματα η Αγροτική Τράπεζα και η Eurobank. 

ΧΡΕΟΣ 45.000 ΕΥΡΩ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΓΝΩΜΗ
 Χρέη 45.000 ευρώ
Τόσα ζητά η εκκλησία Αγίου Νεκταρίου από το Δήμο
Το ποσό αναφέρεται στον παιδικό σταθμό Φαληρακίου

Ποσό 45.000 ευρώ αξιώνει η εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναό Αγίου Νεκταρίου Φαληρακίου από τον δήμο Ροδίων για το ενοίκιο του Παιδικού Σταθμού Φαληρακίου ο οποίος ανήκει στην εκκλησία.
Φυσικά το ποσό αυτό είναι συσσωρευμένα απλήρωτα ενοίκια που χρωστά ο τέως δήμος Καλλιθέας από το 2006, αλλά η επιτροπή έρχεται τώρα να τα ζητήσει από τον καταχρεωμένο δήμο Ρόδου σε μία εποχή που οι ανάγκες είναι τεράστιες και η ανέχεια αυξάνει από μέρα σε μέρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας συμφώνησε με την εκκλησιαστική επιτροπή να παραχωρηθεί στο δήμο το κτήριο του Πνευματικού Κέντρου Φαληρακίου για να το κάνει Νηπιαγωγείο και Παιδικό Σταθμό, θέλοντας έτσι άμεσα να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Το τίμημα του ενοικίου καθορίστηκε στα 1.500 ευρώ αλλά ο δήμος Καλλιθέας δεν ήταν ποτέ εντάξει στην συμβατική αυτή υποχρέωσή του. Μετά την ενοποίηση των δέκα δήμων η επιτροπή του Αγίου Νεκταρίου άρχισε να ζητά το χρέος και το τρέχον ενοίκιο από τους υπευθύνους της νέας δημοτικής αρχής, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στον αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ!

















Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε την Κυριακή στην πίστα που βρίσκεται δεξιά στη Ρόδου-Λίνδου (στην στροφή για Λαδικό) και παρακολούθησε αγώνες μότο κρος. Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αναβάτες που κέρδισαν έντονα χειροκροτήματα. Στην πίστα Faliraki MotoCross Park διαγωνίστηκαν αναβάτες απ' όλο το νησί, ανάμεσά τους και αρκετοί Καλυθενοί, και κάποιες από τις προσπάθειές τους στον αέρα ήταν πραγματικά εντυπωσιακές! Την οργάνωση των αγώνων είχε ο Τάσος Γαλατάς. 
*Ευχαριστούμε το MyIslandLife και τον Αντώνη Μελετίου για την παραχώρηση του υλικού. 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...