17 Απρ 2008

ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ?

Οταν ξεκίνησε αυτό το blog, είχα την αίσθηση (και την βεβαιότητα) ότι θα μπορούσα να γράφω κάθε μέρα κάποια σχολιάκια και ειδήσεις για το χωριό. Στην αρχή τα ψιλοκατάφερα αφού λόγω απόκρεων, αθλητικών, και παρελάσεων υπήρχαν αρκετές εκδηλώσεις και το υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) ήταν πλούσιο. Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι δεν ξέρω τι να γράψω. Η ζωή στο χωριό (μιλάω για τον οικισμό) κυλάει ήσυχα χωρίς κάτι εξαιρετικό πέρα από την ταλαιπώρία των οδηγών (πολλά αυτοκίνητα βρε παιδί μου) και την απαράδεκτη εικόνα με τις σπασμένες πλάκες.
Ολοι ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή περίοδο στο Φαληράκι που προβλέπεται καλή (όχι πολύ καλή, αλλά ούτε πολύ κακή), με τις νοικοκυρές να φροντίζουν τις πασχαλιάτικες ετοιμασίες.
λοιπόν, βοηθήστε, όλοι, να κατέβει καμμιά καλή ιδέα για να έχει ενδιαφέρον το blog και να βρίσκουμε μικρά κουίζ, χιουμοριστικές ιδέες ή θέματα που να προσφέρονται για σχολιασμό.
Τα λέμε (ελπίζω σύντομα).
Υ.Γ. Αύριο θα υπάρχουν σπαρταριστές ατάκες από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...