30 Σεπ 2009

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗ




Εντυπωσιακή σε παρουσία κόσμου ήταν η κεντρική πολιτική ομιλία της Μίκας Ιατρίδη στην αίθουσα Βεργίνα στο ξενοδοχείο Εσπερίδες. Η νεαρή πολιτευτής από τις Καλυθιές με την συγκέντρωση αυτή απέδειξε ότι διαθέτει ισχυρό ρεύμα παρά τα προβλήματα της ΝΔ και έστειλε το μήνυμα ότι η εκλογή της είναι εφικτή. Ο κόσμος που βρέθηκε στο πλευρό της ήταν διπλάσιος σε σχέση με το 2007. Η πάντα χαμογελαστή Μίκα ζήτησε τη ψήφο των Δωδεκανησίων για να κάνει πράξη το όραμά της για τα νησιά.
Την Μίκα Ιατρίδη παρουσίασε ο δήμαρχος Ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου κάτι που δείχνει πόσο ισχυρή είναι η υποψηφιότητά της στο χώρο της ΝΔ.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΑΛΑΡΗ


ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ












ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος
και ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Γιάννης Ιατρίδης σας προσκαλούν στην θεμελίωση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Καλλιθέας (Palais des Sports) την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 10:30 π.μ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις επόμενες 10 ημέρες θα ξεκινήσει η παραλαβή της μεταλλικής οροφής και η τοποθέτησή της αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.
* Οι φωτογραφίες είναι σημερινές εκτός από τη μακέτα που δείχνει πως θα είναι εσωτερικά το κλειστό μετά την ολοκλήρωσή του.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...