27 Νοε 2011

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ... ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟ




Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Δωδεκανήσου παρέμεινε ο Απόλλων Καλυθιών που το απόγευμα του Σαββάτου νίκησε εντός έδρας 2-0 τον Διαγόρα Βατίου. Πέρα από την πολύτιμη νίκη ο Απόλλων πήρε "εκδίκηση" για τον αποκλεισμό από τον Διαγόρα στον θεσμό του κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Η ομάδα μας έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς τους τραυματίες Αρχοντούλη, Μαυρομούστακο και τον απόντα φοιτητή Μουτσοντέμι και δυσκολεύτηκε αρκετά αφού δεν δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία.
Στην επανάληψη ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας ρίσκαρε και έριξε στον αγώνα τους Μαυρομούστακο, Αρχοντούλη με αποτέλεσμα ο Απόλλων να ανεβάσει ρυθμούς και να εγκατασταθεί στην αντίπαλη εστία.
Η λύτρωση ήρθε στο 70' με τον... συνήθη ύποπτο Λευτέρη Μαυρομούστακο να ανοίγει με άψογη εκτέλεση φάουλ το σκορ και ο ίδιος στο 81' με ατομική προσπάθεια να διαμορφώθει και το τελικό 2-0.
Ο Απόλλων που δεν κινδύνεψε ούτε μία φορά, διαμαρτύρεται για δύο γκολ που δεν μέτρησαν. Το ένα του Δημητρά ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μία οριακή φάση και το δεύτερο του Ορφανού παρότι η μπάλα πέρασε την γραμμή ο διαιτητής και ο βοηθός δεν το είδαν.
Ο Απόλλων αγωνίστηκε με τους: Καραγιάννη, Χατζηγεωργίου, Αλαχούζο (58' Μαυρομούστακο), Κίτσο, Φυλακούρη, Σταυρή (58' Αρχοντούλη), Δημητρά (85' Μπρισνόβαλης), Ανδρ. Ορφανό, Πλίγκο, Καντιμοίρη.
* Το Σαββατιάτικο ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας για το 2011 καθώς μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Απόλλων έχει να δώσει τέσσερα παιχνίδι μακριά από τις Καλυθιές (κόντρα σε Ιαλυσό, Χάλκη, Λάρδο και Ευαγόρα). Η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή κάτι που προβληματίζει τη διοίκηση. Μοναδική δικαιολογία ότι ο κόσμος αυτή την εποχή βρίσκεται στα χωράφια και μαζεύει ελιές. Πάντως είναι κρίμα γιατί η ομάδα έχει εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα με την πλειοψηφία των παικτών να είναι από το χωριό.






* Το βίντεο του αγώνα από το www.news12.gr

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...