20 Ιαν 2014

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ



Στην 2η θέση του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας επέστρεψε ο Απόλλων Καλυθιών μετά τη νίκη του επί των Ιπποτών στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων. Το 1-0 διαμορφώθηκε με τέρμα που πέτυχε στο 35' ο Δημήτρης Δημητράς μετά από εξαιρετική πάσα του Τίμου Σαββούλη. Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία 0-0 στο ντέρμπι ΑΕΡΑ-Διαγόρας αλλά και την ήττα του Κλεάνθη από τον ουραγό Ευαγόρα.
Η σύνθεση της ομάδας μας:   ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καμπούρης, Χατζηγεωργίου (85’ Κιόττου), Στάθης, Σαββούλης, Φυλακούρης (47’ λ.τ. Κυρίτσης), Σκόρπος, Δημητράς (59’ Τσαλίκης), Σταυρής, Παπανικολάου, Μαυρομούστακος, Κίτσος

Η βαθμολογία: Ιάλυσος 35, Απόλλων 33, ΑΕΡΑ 32, Διαγόρας 29, Κλεάνθης 20. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του συλλόγου θα συμμετάσχουν στα play off.
Από το επόμενο παιχνίδι (Πέμπτη εντός έδρας με τον Αντίμαχο Κω) αρχίζουν τα δύσκολα για τον προπονητή Κώστα Καμπούρη αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στον βασικό αμυντικό Μιχάλη Φυλακούρη που τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και θα λείψει για 2 μήνες, αλλά και στον αρχηγό Λευτέρη Μαυρομούστακο που αποβλήθηκε στο 90' αφού απάντησε σε έναν "βλάκα" της εξέδρας που έβριζε με αισχρό τρόπο την οικογένειά του. Να σημειωθεί ότι απών θα είναι και ο Δημήτρης Δημητράς που θα ταξιδέψει εκτός Ρόδου. Με τραυματισμό αποχώρησε και ο Κυριάκος Χατζηγεωργίου. Ετσι την Πέμπτη η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με πολλούς νεαρούς στην σύνθεσή της. 



Τα βίντεο είναι προσφορά της ιστοσελίδας rodostv.gr

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...