19 Οκτ 2008

ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ




Σημάδια ανάκαμψης ξεκίνησε να παρουσιάζει σήμερα ο Απόλλλων Καλυθιών που έκανε την έκπληξη και απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 από την Αναγέννηση Ρόδου.
Η ομάδα μας άξιζε τη νίκη και προηγήθηκε δύο φορές με τέρματα που πέτυχαν οι Κώστας Παντίδος (25ο) και Ελισσαίος Αμερικάνας (75ο). Τελικά δέχθηκε το πικρό ποτήρι της ισοφάρισης στο 90ο. Ανεξάρτητα από την πίκρα της ισοφάρισης στο φινάλε ο Απόλλων έκανε καλή εμφάνιση και διέψευσε τους φόβους για βαρύ σκορ εις βάρος του, εξαιτίας των προηγούμενων κακών παιχνιδιών. Σήμερα ο Απόλλων είχε πάθος και αυτό φάνηκε στο γήπεδο.
Ας ελπίσουμε η ομάδα να συνεχίσει έτσι και να μπορέσει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη.
Η σύνθεση Χατζηνικόλας, Βιτσέντζος, Ζούνης, Βασιλείου, Κατσαμούλας, Κιάρι, Κουφάλης, Αμερικάνας, Γκεοργκίεφ, Χατζής, Παντίδος. Η μοναδική αλλαγή έγινε στο 85ο με τον Μπρισνόβαλη στο θέση του Χατζή.
Υ.Γ. Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες (τη... δανειστήκαμε από το www.rodoslive.com) αφού μας κράτησε η "μαμά πατρίδα" (μας πήρανε φαντάρους...). Ισως όμως η απουσία από το γήπεδο να έφερε γούρι στην ομάδα... Δεν θα ξαναπάω αρκεί να παίρνει βαθμούς η Απολλωνάρα μας.
Υ.Γ.1 Λόγω στρατού και εκστρατείας για τριήμερο στην Κατταβιά το blog δεν θα ανανεωθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης. Εκτός και αν έχει internet στα σχοινάκια...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...