13 Μαΐ 2008

UFO στις Καλυθιές

Το παρακάτω κείμενο ήρθε ως mail στο blog. Είδε κανείς τίποτα;

RE PAIDIA DEITE TO THEMA ME THN EMFANISI UFO THN PERASMENH PARASKEUH TO VRADI PANO AP TO VOUNO PSALIDI KAI TA SIMADIA POU AFISAN STHN PERIOXI LIVADI PROS PSINTHO.VLALTE TA FOTO KAI ANARTISTE TA.

ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΗΡΩΙΝΗ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Η παρακάτω ανησυχητική είδηση προέρχεται από το σημερινό αστυνομικό δελτίο:
Άλλη μία σημαντική επιτυχία πέτυχαν τα στελέχη του τμήματος δίωξης ναρκωτικών που αξιοποιώντας πληροφορίες συνέλαβαν 26χρονο αλλοδαπό που κατοικούσε στο Φαληράκι και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε τοξικομανείς. Αφού τέθηκε υπό στενή παρακολούθηση ακολούθησε αιφνιδιαστική επιχείρηση και κατελήφθη να διαθέτει στο δωμάτιό του σε συγκρότημα πανσιόν μία αυτοσχέδια συσκευασία μισού γραμμαρίου και χρηματικό ποσό 1200 ευρώ και τα οποία προερχόταν από παράνομες συναλλαγές.
Η έρευνα συνεχίστηκε και σε διάφορα σημεία έξω από το δωμάτιο όπου διέμενε και βρέθηκε επιμελώς κρυμμένες μία συσκευασία ηρωίνης περίπου μισού κιλού και εννέα αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης όπως και μία συσκευασία με τέσσερα γραμμάρια ινδική κάνναβη. Τα ναρκωτικά και τα χρήματα κατασχέθηκαν και ο 26χρονος παραπέμφηκε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...