19 Ιουλ 2010

ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ





Σήμερα ξεκίνησε η νέα εποχή του Καλυθενού ποδοσφαίρου. Μια νέα εποχή που βρίσκει ενωμένες όλες τις δυνάμεις και αφήνει πίσω της το διχασμό των προηγούμενων ετών.
Ο Απόλλων Καλυθιών ξεκίνησε προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Δογιάμα. Ο Απόλλων που φιλοδοξεί να ενώσει, όπως παλιά, όλους τους Καλυθενούς, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας Ερμή-Απόλλωνα όπως αποφασίστηκε σε γενικές συνελεύσεις το καλοκαίρι.
Η διοίκηση με επικεφαλής τον Σάκη Πολυχρόνη ανανέωσε τις συνεργασίες με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν πέρσι σε Απόλλων και Ερμή ενώ έγινε, μέχρι σήμερα, μόλις μία μεταγραφή, αυτή του μεσοεπιθετικού Νίκου Σεβδαλή.
Τον αγιασμό τέλεσε ο μέχρι πριν λίγους μήνες ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ηλίας, που το πρωί της Κυριακής χειροτονήθηκε Ιερέας στον Ιερό Ναό Καλυθιών Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος από το Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο. Μετά τον αγιασμό ο πάτερ Ευάρεστος δέχθηκε τις ευχές όλων για καλό έργο στην Εκκλησιαστική του ζωή.
Το παρών στον αγιασμό έδωσε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας κ. Φλεβάρης.
* Η διοίκηση του Απόλλωνα ανακοίνωσε την εγγραφή παιδιών στις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες Καλυθιών ο Ερμής. Το ετήσιο κόστος συμμετοχής στις Ακαδημίες ανέρχεται σε 100 ευρώ που ουσιαστικά αποτελεί το κόστος αγοράς αθλητικού υλικού (από φανελάκια μέχρι μπουφάν και τσάντες) που θα δοθεί στα μικρά παιδιά.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα μέλη της διοίκησης (Σάββας Καζέλης6949448991).

* Η νέα διοίκηση του Απόλλωνα έχει καταθέσει πρωτοποριακή πρόταση ώστε να κοπούν τα κάγκελα της κεντρικής εξέδρας του γηπέδου. Απομένει η έγκριση του Συνδέσμου Διαιτητών για να υλοποιηθεί η πρόταση. Επίσης έχει κατατεθεί πρόταση ώστε στο γήπεδο Καλυθιών να φιλοξενηθεί ο τελικός κυπέλλου της επόμενης περιόδου.
* Επίσης ξεκινάει η επαναδραστηριοποίηση του ΣΦΑΚ (Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων Καλυθιών). Πληροφορίες και εγγραφές στον κ. Λευτέρη Οργέττα (6944581304)

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...