15 Ιουλ 2008

ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ...

ΕΥΤΥΧΩΣ όλα πήγαν καλά και ο μεγάλος πρωινός σεισμός 6,3 ρίχτερ που μας ξύπνησε στις 6.27 το πρωί δεν προκάλεσε ζημιές σε κτίρια. Μόνο κάποια μπουκάλια ποτών σε καταστήματα στο Φαληράκι έσπασαν Ακόμη και τα παλιά σπίτια του χωριού άντεξαν καθώς είναι κτισμένα με μεγάλες πέτρες. Οπως ήταν λογικό επικράτησε πανικός στους τουρίστες που δεν είχαν ξανανιώσει αυτό το συναίσθημα και δεν ήξεραν τι πρέπει να κάνουν.
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν υπάρχει ένα σχέδιο για καταστάσεις έκτακτων αναγκών. Κανείς δεν ξέρει που είναι οι χώροι συγκέντρωσης. Τι θα πρέπει να γίνει σε περίπτωση τουνάμι; Με αφορμή το σημερινό σεισμό ας βγουν τα σχέδια έκτακτης ανάγκης από τα συρτάρια και ας ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμμάτων.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σχετικά με το προηγούμενο με τις ακολασίες στην Ζάκυνθο, πάρθηκε απόφδαση να κλείσουν δύο στριπτιτζάδικα που λειτουργούσαν μς άδεια νυχτερινού κέντρου. Με τα δικά μας στο Φαληράκι τι γίνεται; Με τα μπαρ στο Φαληράκι που σπρώχνουν τους νεαρούς Αγγλους σε ακολασίες τι γίνεται; Ολα είναι γνωστά. Ας παρθούν μέτρα πριν ζήσουμε καταστάσεις του 2003 και τραβάμε, ξανά, τα λίγα μαλλιά που έμειναν.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...