28 Ιαν 2014

ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ



"TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ"

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της περασμένης εβδομάδας, ο Δήμαρχος Ροδίων Στάθης Κουσουρνάς αναφέρθηκε «ως ευχάριστη είδηση» στην παράδοση του κλειστού γυμναστηρίου Φαληρακίου  το οποίο χαρακτήρισε «έτοιμο» με μόλις τρεις εκκρεμότητες!
«Πρέπει να σας ενημερώσω ότι έγινε χθες (σ.σ. την Πέμπτη) η παραλαβή του κλειστού γυμναστηρίου στο Φαληράκι. Είναι πραγματικό στολίδι, το καλύτερο κλειστό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Αιγαίο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Ιατρίδη που το ξεκίνησε, εμείς πολύ δυναμικά αναλάβαμε να το ολοκληρώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το γυμναστήριο είναι έτοιμο. Εκκρεμούν τρία πράγματα: οι ηλεκτρονικοί πίνακες, για τους οποίους έχει γίνει ήδη διαγωνισμός για την προμήθεια, η σύνδεση με την αποχέτευση για την οποία έχει γίνει μελέτη και προκήρυξη και απομένουν οι υπογραφές σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία, και η περίφραξη μαζί με την διαμόρφωση του χώρου.
Όμως, με την τοποθέτηση των ηλεκτρονικών πινάκων, το γήπεδο μπορεί να λειτουργήσει.
Πρόκειται για ένα στολίδι και θα ήθελα να πάμε να το δούμε και να χαρούμε όλοι μαζί».

Το περίεργο είναι ότι γι’ αυτό το έργο-διαμάντι η καλύτερη ομάδα του Αιγαίου, ο Κολοσσός, μέχρι τώρα δεν δείχνει ενδιαφέρον για να το χρησιμοποιήσει ως έδρα στο πρωτάθλημα της Α1. 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...